The Vamps: Volimo 1D ali ovo je šansa da preuzmemo krunu!

The Vamps 2015 - CMS Source

Takođe, basista benda odbacio tračeve o navodnoj vezi s članicom Little Mixa!

Connor Ball iz grupe The Vamps poručuje Directionerima da su dobrodošli da im se pridruže dok se Niall, Liam, Harry i Louis spremaju da odu na pauzu. “Očigledno je da volimo One Direction ali njihov odlazak sa scene velika je prilika za nas,” izjavljuje basista za britanski Daily Record. “U današnjem svetu previše je dens muzike i zbog toga bismo voleli da postoji više bendova poput 1D. Njihovi fanovi su sjajni ljudi, a i mi smo na početku karijere svirali obrade pesama One Directiona.”

Takođe, Connor je u intervjuu sa osmehom odbacio tračeve o vezi s članicom Little Mixa Jade Thirlwall: “Sve te spekulacije u vezi sa Jade su smešne. Pojavili smo se na promociji albuma Little Mixa pre neko veče, video sam se s Jade na deset minuta i to je bilo to. Zaista, u pitanju je samo glasina. Nisam u vezi s Jade ali smatram da je ona veoma ljupka devojka.”

Autor: Famoza.net
Foto: Universal Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nova filmska ponuda: Harry Styles i Cara Delevigne glume zajedno u mjuziklu?!

5 thoughts on “The Vamps: Volimo 1D ali ovo je šansa da preuzmemo krunu!

  1. Ne mozete to da tvrdite! Oni su sjajni momci i muzika im je neverovatna! Ja sam vampette,tako da znam. Ne kazem da ce oni zameniti 1D,ali imace tokom pauze i posle nje,isti nivi kao 1D…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.