Umrlica Naye Rivere kaže da se ona udavila za svega nekoliko minuta

Već je prošlo više nedelja otkad je Naya Rivera sa svojim sinom otišla na nesrećno jezero Piru da se okupa – to jezero je postalo njena grobnica, a za telom tragalo se danima, u jako teškim uslovima jer je jezero duboko i ima mnogo rastinja na dnu. Ceo svet i dalje je pogođen i slomljen zbog njene smrti, a dok i zvezde i fanovi pate, polako se prikupljaju dodatne informacije o celom događaju.

Informacije o Nayinoj smrti su sporo dolazile, ali se vremenom saznalo da je Naya poslednjim atomima snage dala sve od sebe da sina odgura na brodić, ali da nije imala snage da spasi i sebe. Nove informacije sa detaljima dolaze sa njene umrlice – Nayu su bližnji ispratili 24. jula na sahrani, a sada se navodi i da se jadna glumica udavila već nakon nekoliko minuta u jezeru. Nije bilo potrebno mnogo da za Nayu postane kasno, tako da su šanse da je neko tada spasi bile minimalne.

U daljim objašnjenjima stoje tvrdnje da u Nayinoj krvi nije nađen nikakav alkohol ni supstance, a odbukcijom je utvrđeno i da se sve dogodilo sasvim slučajno i da niko nije namestio ovu nesreću, kako prenosi Daily Mail.

Naya je sahranjena na groblju koje je zapravo Forrest Lawn memorijalni park u Holivud Hilsu, za nešto manje od dve nedelje nakon što je pronađena. Paul Walker, Nipsey Hussle, Lucille Ball, Liberace, Britney Murphy, Carrie Fisher, Debbie Reynolds, David Carradine, John Ritter, Bette Davis, Gene Autry i Buster Keaton su još neka slavna imena koja počivaju na ovom mestu.

Pročitajte još  Potresno: Izvučeno telo Naye Rivere, ekipa iz njene serije gledala pored jezera

Slavni su već pisali jako emotivne poruke za Nayu i čini se da ju je ceo svet mnogo voleo, a oglasila se i njena porodica: “Naya je bila neverovatan talenat, ali još sjajnija osoba, odlična majka, sestra i ćerka i zahvalni smo svima na lepim rečima o njoj” oglasili su se oni.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Naya Rivera

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.