Naya Rivera poslednjim atomima snage spasila sina da se ne udavi

Telo Naye Rivere pronađeno je plutajući na jezeru Piru. Posle nekoliko dana iscrpne potrage, njena porodica, kolege i fanovi konačno su morali da se oproste od poznate glumice, koja se proslavila ulogom u seriji “Glee”. Nakon što su dokazi sumirani, telo pregledano i izjave uzete, policija je došla do zaključka kako je izgledalo kobno jutro kada se Naya sa sinom zaputila na jezero.

Policija tvrdi da je Naya poslednjim atomima snage spasila svog sina da se ne udavi i pogurala ga nazad na brod. Šerif okruga Ventura Bill Aiub rekao je na konferenciji za novinare u ponedeljak popodne: “Mora da je sakupila dovoljno energije da svog sina vrati na brod, ali ne i dovoljno da se spasi.” Nayin sin je u izjavi koju je dao rekao da ga majka zaista jeste izgurala na brod ali da je nakon toga samo nestala u vodi. Takođe je potvrdio da je na brodu postojao prsluk za spasavanje za odraslu osobu ali da na Nayi nije pronađen.

Zvezde serije “Glee” okupili su se pored jezera Piru dok su čekali identifikaciju pronađenog tela, držeći se za ruke. Nakon što je potvrđeno da je u pitanju Naya, zvezde Glee-ja i mnoge druge poznate ličnosti odale su joj počast na Twitteru i Instagramu.

“Nisam religiozan na bilo koji način, ali ne možete da me ne ubedite da Cory nije pomogao da se naša devojka pronađe danas. Ovo dvoje, na mnogo načina, bili su muško-ženska verzija jedno drugog. Jako fini, brižni, glupavo talentovani, najzabavniji, jako, jako dobri ljudi”, oglasio se Kevin McHale na Twitteru.

Pored njenih kolega iz serije, Demi Lovato ostavila je dirljivu poruku glumici, čiju je devojku imala priliku da glumi u ovoj seriji.

Pročitajte još  Kvalifikacije za Famoza Music Chart #100 su završene, evo ko je sve u finalu!

“RIP Naya Rivera. Zauvek ću ceniti pruženu priliku da glumim tvoju devojku na Glee-ju. Lik kojeg si igrala bio je revolucionarni za mnoštvo prikrivenih (tadašnjih) queer devojaka poput mene, a tvoje ambicije i dostignuća bili su inspirativni za Latino žene širom sveta.”

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Ogromna je: Demi Lovato uradila istu tetovažu kao Miley, na istom mestu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.