Potraga za Nayom Riverom još traje, telo možda ne bude pronađeno

Juče smo, nažalost, kao i ostatak sveta preneli neprijatnu vest da je mlada glumica iz serije “Glee” Naya Rivera trenutno glavna tema svih medija, jer je sa sinom otišla na jezero Piru, a par sati kasnije na brodiću je nađen samo njen sin, dok se ne zna šta se sa njom dogodilo. Potraga je i danas u toku, sa tvrdnjama policije da su nažalost velike šanse da je Naya mrtva i da telo možda ni ne može da se nađe.

Već je prošao jedan ceo dan otkada je Nayin četvorogodišnji sin Josey pronađen sam na brodiću usred kalifornijskog jezera Piru, a potraga za Nayom ponovo je pokrenuta nakon pauze zbog mraka. Ovoga puta za njom traga dupli broj ljudi u odnosu na prvu etapu pretrage, a po rečima lokalnog šerifa, nema druge mogućnosti osim da se ona udavila. Praktično se čitava ekspedicija svodi na to da ekipa traži u najvećim dubinama jezera ne bi li pronašla njeno beživotno telo. “Nema znakova kriminalnih radnji, i čini se da ovo nije ništa osim nesrećnog slučaja” takođe je izneo šerif u javnost.

Najveći problem u pronalaženju Nayinog tela je mrak i dubina jezera. “Jezero je veštačko, nije prirodno i vrlo je duboko. Postoje problemi sa vidljivošću na određenoj dubini, a noću se ništa ne vidi” dodaje šerif. Policija već smatra da će se njeno telo teško pronaći.

Pročitajte još  Naya Rivera uhapšena zbog maltretiranja svog muža!

Šerif je objavio i fotke i video gde su Naya i njen sin viđeni pre nego što su otišli na jezero i nestali, prenosi Daily Mail ovde. Policija je pronašavši dečaka zapravo mislila da je naišla na devojčicu što ju je zbunilo, a bilo je teško i pitati tako malo dete da objasni šta se tačno desilo. Svi ovi uslovi otežavaju potragu, a sa gustim biljkama na dnu jezera, teško da se Naya nije uplela u neku od njih i da će ikad biti pronađena.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Naya Rivera

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Naya Rivera poslednjim atomima snage spasila sina da se ne udavi

One thought on “Potraga za Nayom Riverom još traje, telo možda ne bude pronađeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.