Demi Lovato i druge zvezde mole se za pronalaženje Naye Rivere

“Glee” glumica Naya Rivera je poslednjih dana povod za crnu hroniku na portalima, jer je pre dva dana otišla na jezero Piru sa sinom i tamo je pronađen na brodiću samo njen sin Josey, dok se ona sa kupanja očigledno nije vratila živa. Pretpostavlja se da se glumica udavila i trenutno se traga za njenim telom na najvećim dubinama veštačkog jezera koje ima mnogo gustih biljaka na dnu i vidljivost je na određenoj dubini toliko ograničena da niko nije optimističan da je ona živa i da će telo biti nađeno. Sa svim ovim vestima ostalo je da se za nju molimo, što čine i mnoge slavne zvezde, pa vam prenosimo neke od njihovih poruka.

Demi Lovato se oglasila na Instagram Storyju sa crnom slikom na kojoj piše: “Molite se za Nayu Riveru da bude pronađena živa i zdrava, molim vas”, iako su male šanse da se to desi. Naya i Demi su sarađivale na četiri epizode serije “Glee”.

Druga “Glee” zvezda, glumica Heather Morris, takođe je fokusirana na molitve za dragu koleginicu. “Oslanjam se na nadu da je Naya živa i da će je spasioci doneti kući i da će se brzo oporaviti. Znam da bi me ona u ovim trenucima podsetila da Bog ima plan za sve, moramo da se držimo pozitivno i ostanemo jaki” rekla je ona.

Pročitajte još  Naya Rivera uhapšena zbog maltretiranja svog muža!

Mnogo zvezda se oglasilo i preko Twittera, recimo Colleeen Ballinger koja je napisala da se moli da će Naya biti nađena, a Victoria Justice takođe je napisala: “Molim se za Nayu”. Molitve su jedino što sada može da uteši, ali realno gledano, teško da ćemo moći iz ove situacije da izađemo pozitivni.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Naya Rivera

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Sestra Naye Rivere se seli kod Nayinog muža da brine o njenom sinu!

One thought on “Demi Lovato i druge zvezde mole se za pronalaženje Naye Rivere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.