Potresno: Izvučeno telo Naye Rivere, ekipa iz njene serije gledala pored jezera

Nažalost, sve što se prognoziralo u vezi sudbine glumice Naye Rivere pokazalo se kao istina. Kao što se i očekivalo, ona je pronađena mrtva, a dirljiva scena dešavala se na veštačkom jezeru gde je pronađena. Naime, veliki deo ekipe serije “Glee” u kojoj se proslavila, bio je na obali i gledao kako je odnose.

Vlasti su u ponedeljak objavile saopštenje na Twitteru, gde se kaže, “Telo je pronađeno u jezeru ovog jutra. Proces njegovog preuzimanja je u toku.” Iako nije bilo navedeno ime, potpuno je jasno bilo da je u pitanju Naya. Da je to slučaj, govori nam upravo to što je procesu vađenja tela prisustvovala njena porodica ali i ekipa iz serije. Sve je izgledalo jako tužno, dok su se držali za ruke, tešeći jedne druge, a utehu verovatno pronalazili u činjenicu da je Naya makar pronađena i da će dobiti sahranu kakvu zaslužuje, piše Daily Mail. Prethodnih dana dosta se pisalo o tome da će ona možda zauvek ostati na dnu jezera, jer su uslovi za njegovo pretraživanje veoma teški.

Nešto kasnije oglasila se narednica Marta Bugarin koja je bila deo akcije spašavanja, i koja objašnjava da spasilački tim nije našao Nayu, već da je ona našla njih, jer joj je telo samo isplivalo na površinu. “Šest dana su je tražili, a ujutru negde oko devet videli su telo kako pluta u severnom delu jezera. Tražilo ju 20 ljudi. Naravno da smo odmah obavestili porodicu. Naravno da je meni ovo posao, ali žao mi je tih ljudi. Mnogo je teško, kao što možete da zamislite. Teško je i nama, naravno ne kao porodici, ali ovo utiče na sve.”

Pročitajte još  Naya Rivera o Ariana Grandi: Ona mi je rasturila brak sa Big Seanom!

Prošle nedelje, neki od ronioca objašnjavali su da je ovaj scenario moguć, jer telo nakon smrti otpušta gasove, što ga izbacuje na površinu u roku od četiri do sedam dana, sem ako je zapetljano u mulj. Inače, Naya je odrastala na samo 30 kilometara od jezera, često se kupala u njemu i mnogo ga je volela.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Naya Rivera

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.