Sestra Naye Rivere se seli kod Nayinog muža da brine o njenom sinu!

Više od dva meseca je prošlo otkad je nesrećna glumica Naya Rivera krenula na jedrenje sa petogodišnjim sinom Joseyjem, a od tada u medijima se polako sklapa konkretnija priča o tome šta se sve tog dana dogodilo, da li je Naya bila trezna i da li je mogla nekako da pomogne sebi kao što je pomogla sinu. Nažalost, kasnije vesti pokazale su da je glumica u krvi imala i lekove, a čak i alkohol, tako da je sebi samo odmogla. Danas makar možemo reći da njenom sinu ne nedostaje ljubavi i pažnje, jer je redovno dobija od Nayine sestre, kao i od Nayinog muža.

Nayina sestra Nickayla već neko vreme živi sa Nayinim bivšim mužem da bi mu pomogla da se brine o malom Joseyju koji je ostao bez majke, ali kao što već pretpostavljate, glasine su uvek drugačije kad svastika krene da živi sa zetom, pa je Nickayla bila dužna da na Instagramu objasni šta i zašto to radi. “U ovako crnim danima najbitniji su mi prijatelji i porodica. Da sam tu za svog sestrića i kad nisam u stanju da sam tu za samu sebe. Ne znam kako stvari sa strane izgledaju jer niko ne može da vidi agoniju kroz koju mi prolazimo” obratila se ona na Instagram Storyju.

“Ono što sam naučila i što počinjem najviše da cenim je da treba pokazati saosećanje i ne osuđivati druge, kao i da ne treba trenutke u životu uzimati zdravo za gotovo. Nadam se da isto možete da činite i vi” zaključila je Nickayla.

Pročitajte još  Sin slavne glumice pronađen na brodiću, ona se smatra mrtvom

Dok je Nickayla dala poduže objašnjenje zašto je stalno viđaju sa zetom Ryanom, Ryan se nije oglašavao. Prilično je čudno što se njih dvoje u javnosti često i drže za ruke, ali na te priče nije odgovorila ni Nickayla, već tvrdi da sve radi za svog petogodišnjeg sestrića.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Naya Rivera

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

One thought on “Sestra Naye Rivere se seli kod Nayinog muža da brine o njenom sinu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.