Billie Eilish razmišlja o svojoj budućnosti u novoj pesmi “my future”!

Billie Eilish ima produktivan period u izolaciji, jer je konstantno snimala epizode svog radio šoua na Apple Musicu u kom je sa ocem preporučivala muziku koju voli, a u međuvremenu se svakako bavila i svojom muzikom! Pevačica je danas pokazala da je bila vredna i smišljala nove priče, pa je objavila novi singl “my future” sa spotom koji odgovara trenutnoj situaciji.

Kao što vidite u njenom Instagram postu, a i spot možete pogledati odmah, Billie je odlučila da ovaj video bude animiran, što je trenutno jedan od trendova u spotovima zbog situacije sa korona virusom – mnogo videa je teško realizovati zbog socijalne distance i zabrane okupljanja, pa se zvezde odlučuju za ove varijante.

Ovde je animacija čak ispala sjajna ideja, jer je Billie u pesmi kao nesigurna mlada devojka koja želi da upozna sebe i nada se da je njena budućnost blistava, ali je pesma u melanholičnom tonu jer se budućnosti u neku ruku svi plašimo zbog njene neizvesne prirode.

Pesma je već sakupila skoro pet miliona pregleda i kod nas je u trendingu, doduše i dalje dosta nisko, na 34. mestu u ovom momentu, ali pretpostavljamo da će ići sve više i više!

Pročitajte još  Ovo su YouTube kanali koji su dobili najviše pratilaca u 2019. godini!

Billie je o pesmi rekla da je veoma lična za nju. “Napisali smo je na početku karantina. Jako je lična, posebna za mene. U glavi sam bila upravo tu o čemu i u pesmi govorim – bila sam uzbuđena i mnogo razmišljala o ličnom razvoju i napretku. Kasnije je zadobila i novo značenje vezano za sve što se u svetu dešava. Nadam se da će svako od vas naći svoje lično značenje pesme” poručila je ona. Kako vam se dopada pesma?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  AMA 2019: Taylor Swift dominirala, odličan BTS, ništa za Arianu Grande!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.