“U početku sam mislio da je greška”: Baka Prase objavio da je postao otac!

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase na balkanskoj YouTube sceni prošle nedelje proslavio je svoj 23. rođendan, a juče na iznenađenje svih objavio je da je postao otac! Baka je postavio prvu fotografiju sa svojim sinom u čijem opisu je detaljno objasnio da ni sam nije znao kako da postupi kada je čuo ove vesti! Ipak, Bogdan je prihvatio svog sina, a vidimo i dosta zanimljivih komentara ostalih jutjubera!

“I evo zašto… Toliko pomešanih osećanja. U početku sam mislio da je greška,” započeo je Bogdan. “Kada mi je jedna devojka rekla da je trudna, nisam znao kako da reagujem… Ali kako je vreme prolazilo, sve sam bio sigurniji da je to ipak ono što želim,” napisao je on dodajući da nije bio siguran kako da publici saopšti vesti. “Postao sam otac, dobrodošao Savo,” zaključio je Bogdan.

Đota je prokomentarisao ispod fotografije da je mislio kako je sve šala, dok su se neki našalili da je Baka mogao da obuče sina u odeću druge boje. Choda se našalio da je on mama bebe, dok je Baka malo oštrije odgovorio na to kroz šalu koju ipak nećemo prenositi. Čestitke nastavljaju da pristižu, međutim prisutno je i dosta zbunjenih komentara koji glase da je ovo ipak samo šala. Najbolje je da sačekamo da se Baka Prase oglasi povodom svega ovih dana!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Baka Prase

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Baka Prase: Neću devojku, hoću psa!

6 thoughts on ““U početku sam mislio da je greška”: Baka Prase objavio da je postao otac!

  1. Ne bih htjela da vas ispravljam ali napisali ste Foto: instagram/Selena Gomez.
    A njemu cestitam 😊❤

  2. I ja spadam u one koji misle da je to samo sala… Beba na slici izgleda isto kao lutka koju ima moja mladja sestra😂,ali ako je istina,cestitam ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.