“Vratiću se”: Baka Prase otkriva detalje jezivog incidenta u tržnom centru

"Vratiću se": Baka Prase otkriva detalje jezivog incidenta u tržnom centru

Jutjuber Baka Prase bio je u centru neviđenog incidenta u tržnom centru Big u Novom Sadu kad je obezbeđenje bilo potpuno nesposobno da se izbori sa blizu 10.000 fanova koji su došli da ga vide. Baka je sad objavio i video gde priča o svemu što se desilo ali i hrabro navodi da će se vratiti na isto mesto.

Da ne prepričavamo sve u detalje jer ćete pogledati video, ali Baka je ispričao da nisu bile tačne priče da se krio u WC-u, već da je obezbeđenje puštalo kod njega deo po deo fanova, a da mu ni u jednom momentu nije bilo rečeno da ih je došlo toliko i da bi njegov izlazak na scenu samo napravio još veći haos. Najvažnije za fanove, on je i pored svega najavio da će se vratiti u Novi Sad i to opet u Big, kad ovo mesto bude bilo spremno za takav događaj.

Ipak, veliki deo krivice je na samim posetiocima koji su povređivali jedni druge želeći po svaku cenu da vide svog heroja. Baka je sa punim pravom kritikovao i roditelje koji su dozvolili da sasvim mala deca budu ostavljena sama u svom tom haosu, a prilično je jezivo šta su sve pojedinci u stanju da urade za jednu sliku sa jutjuberom. Pogledajte video!

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Nezapamćeni incident zbog Bake Praseta: Fanovi lomili stakla, ima povređenih (video)

One thought on ““Vratiću se”: Baka Prase otkriva detalje jezivog incidenta u tržnom centru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.