Pregovori u toku: Baka Prase ulazi u „Zadrugu 3“?

Znate da ne pišemo o rijaliti programima inače i da se ne bavimo domaćom scenom koja u njih ulazi, ali i mi smo bili apsolutno iznenađeni kada smo čuli da se spisku učesnika treće po redu „Zadruge“ pridružuje jedna od najvećih domaćih zvezda sa YouTube scene – u pitanju je Bogdan Ilić vama poznatiji kao Baka Prase!

Nema konkretnih informacija o ulasku Bake Praseta u novu „Zadrugu“ i nije potvrđeno da će on sigurno ući, međutim, izvor tvrdi da se Željku Mitroviću dopada ideja da u „Zadruzi“ bude i neko ko je posebno privlačan mlađoj publici, te smatra da bi to pojačalo gledanost rijalitija jer bi fanove zanimalo kako će se Baka ponašati u takvom okruženju.

Takođe se navodi da Baka Prase ne bi imao tretman kao drugi učesnici u smislu da će imati poveći honorar, a da će biti dužan da ostane u rijalitiju svega mesec dana, jer produkcija razume da Baka ne želi duže od mesec dana da bude odsutan sa YouTubea. Kako se vama čini ova ideja?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Baka Prase

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Jelena nam šalje kviz o Baki Prasetu!

4 thoughts on “Pregovori u toku: Baka Prase ulazi u „Zadrugu 3“?

  1. Bas nas briga za njega. Sto se mene tice, super bi bilo da udje, jer bi se potpuno uklopio sa svim ostalim ljudima tamo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.