Na meti: Osvanuo sraman tekst o Baki Prasetu i to tamo gde ga nismo očekivali

Baka Prase je neko ko će uvek izazivati kontroverze, ali bez obzira da li vam se dopada ono što on radi ili ne, sramotan je način na koji pojedini novinari ovih dana pišu o njemu. Ako se to može očekivati od državnih tabloida koji objavljuju na hiljade laži svake godine i uništavaju živote, čudno je kad to sebi dozvoli i jedan medij koji barem pokušava da nosi epitet “ugledan”.

Naime, portal Nova.rs objavio je skandalozan tekst pod nazivom “Baka Prase zarađuje na nesreći: 640.000 od prodaje maski”. Doduše, tamo se tačno navodi da jutjuber zaradio ovoliki novac prodajući svoje maske po ceni od 899 dinara, a čak je i u jednom videu naveo da je od svega on “dobar” oko 2000 evra. Baka isto tako navodi da njegove maske uopšte nije reklamirao kao ništa više od modnog detalja, niti je navodio da one pružaju bilo kakvu zaštitu od korona virusa. Međutim, novinarka u svom tekstu navodi da je on zloupotrebio svoju popularnost kako bi zaradio dodatni keš.

View this post on Instagram

Ministar Zdravlja vs Corona Virus

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase) on

Međutim, ono što novinarka ne zna jeste da Baka Prase te maske prodaje još od vremena pre nego što virus uopšte stigao u našu zemlju (pa samim tim i nije mogao da zarađuje na strahu od korone), a kad su političari i što je još važnije lekari govorili da je korona bezazlena, da je manje zarazna od gripa i da ne treba ničeg da se plašimo. Mi shvatamo da je ovo vreme totalne histerije kad je najlakše tražiti krivce u penzionerima, svima koji šetaju pse, povratnicima u zemlju pa evo sad i jutjuberima. Baka Prase zbog svog “bahatog” imidža i ogromne popularnosti predstavlja idealnu metu, ali isto tako, oni koji ga prate znaju koliko je angažovan na promociji humanitarnih akcija, kao i koliko i sam pomaže. Hajde da svi u ovo vreme malo povedemo računa i ne crtamo mete jedni drugima, čak i ukoliko nam se ne sviđa neka osoba.

Pročitajte još  Baka Prase se oglasio: Šta se stvarno desilo u Bigu

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.