Ostvarenje sna: Selena Gomez bila na snimanju omiljene serije!

Svi imaju barem jednu seriju koju vole da gledaju, a sve više zvezda sada deli sa svojim fanovima utiske o svojoj omiljenoj seriji da je sada postalo uobičajeno da im se javlja prilika da budu počasni gosti na snimanju serije, isti slučaj je sada i sa Selenom Gomez! Sel je za svoj rođendan podelila sa svojim fanovima da je veliki fan serije “Shark Thank” i da je dobila poseban poklon od svojih prijateljica upravo vezan za tu seriju!

“Mali broj vas zna, ali opsednuta sam serijom ‘Shark Thank’,” napisala je Sel ispod jednog posta na Instagramu par dana nakon rođendana. Selenini prijatelji su joj tada organizovali da poseti snimanje svoje omiljene serije što je pevačicu ostavilo u potpunom šoku, a sada stižu i dokazi da joj se san ostvario! “Hvala vam svima što ste bili ljubazni, zabavni i iskreni,” zaključila je Sel u opisu svoje Instagram objave.

Selena je sa svojim prijateljicama Franklin, Caroline Franklin i Aaron Carpenter uživala u društvu Marka Cubana, Kevin O’Learyja, Lori Greiner, Barbare Corcoran i Roberta Herjaveca, dok je na sebi nosila laganu belu košulju sa tankim crnim prugama, plave farmerke i minđuše. “Najbolji dan ikada,” naglasila je Selenina drugarica, a ni Robert Herjavec nije krio svoje uzbuđenje koje je podelio u opisu fotografije na kojoj pozira sa glumicom i pevačicom!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Famoza music chart #11

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.