Baka Prase demantuje: Ne ulazim u “Zadrugu”

Baka Prase sve nas je obradovao nakon što je demantovao priče lokalnih tabloida o tome kako pregovara o ulasku u katastrofalni rijaliti “Zadruga” na još katastrofalnijoj televiziji Pink. Baka je sve objasnio na svom Instagramu storyju, rekavši i da nema tih uslova koje bi prihvatio da se uključi u tako nešto.

Baka je objavio nekoliko screenshotova sa objavama da ulazi u rijaliti, a onda je pustio i video u kome kaže, “Ne ulazim u ‘Zadrugu’, šta vam je. Lupetaju gluposti. Ova glava da uđe u ‘Zadrugu?’ Nemaju oni dovoljno para da me plate”, istakao je Baka. Iako i dalje znamo da li je njemu uopšte nuđeno bilo šta, to je i manje bitno. Kao i velika većina fanova, i mi pozdravljamo ovakvo razmišljanje!

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Jelena nam šalje kviz o Baki Prasetu!

4 thoughts on “Baka Prase demantuje: Ne ulazim u “Zadrugu”

  1. Rekao je vise puta da nikad nece uci u bilo kakav rijaliti jer to nije mesto za njega i ne zeli da se upusta u taj zivot, hvala Bogu da je demantovao ovo!
    Tabloidi se trude da ga predstave kao prostaka, ovo ono, zapravo uopste nije los decko i mnogo je iskreniji i bolji od vecine.

  2. Iako je odgovorio umišljeno kao i uvijek, barem da sam dočekala i neku njegovu pametnu odluku.
    Mislim koliko često izaziva drame na yt i ne bi me iznenadilo da je odlučio ući u rijaliti, ali ipak drago mi je da nije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.