Wonho najavio svoj prvi solo album i singl!

Pre nekoliko meseci postalo je jasno da se Wonho neće vratiti u Monsta X, a sad imamo i potvrdu toga, s obzirom da je on najavio svoj prvi mini album pod nazivom “Love Synonym #1”. Interesantno, on će album objaaviti za kompaniju Highline Entertainment, koja je u stvari deo Starship Entertainmenta čiji su članovi Monsta X.

Wonho je album najavio na društvenim mrežama, a kako je rekao, ovo je prvi deo njegovog prvog solo albuma čiji je pun naziv, “Love Synonym #1: Right For Me”. Na njega nećemo dugo čekati, s obzirom da će on u prodaji biti već od 4. septembra, prenosi NME! U međuvremenu, Wonho je najavio i prvi singl, a u pitanju je pesma “Right For Me”. Mladi muzičar inače je bio izbačen iz grupe jer je navodno koristio droge, ali kasnije suđenje pokazalo je da u tome nema istine. Zbog toga, nije u potpunosti jasno zašto se on nije vratio u svoju grupu.

U međuvremenu, njegove bivše kolege u subotu su imale virtuelni koncert pod nazivom “From Seoul With Luv”. Oni su izvodili pesme sa svog albuma na engleskom “All About Luv”, ali naravno da je mnogo prostora bilo i za stare numere na korejskom! Virtuelni koncerti su pravi spas za k-pop izvođače, jer se čitava muzička industrija nalazi u teškoj krizi. Iako naravno momci iz Monsta X i drugi muzičari imaju dovoljno novca da žive lepo godinama, a možda i decenijama, stvar je što za njih rade na stotine “običnih” ljudi koji sad ostaju bez posla. Ista situacija je i u našem regionu, gde koncertni organizatori mole državu za pomoć, jer je izvesno da nastupa uživo neće biti ništa minimalno do proleća naredne godine.

Pročitajte još  Leonora nam šalje kviz o grupi (G)I-DLE!

Autor: Famoza.net 

Foto: Twitter/Wonho

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Wonho najavio svoj prvi solo album i singl!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.