I uradila intervju s njom: JoJo Siwa upoznala JoJo!

Kada se bira scensko ime, kod nas poznatije kao “umetničko”, gleda se da bude što autentičnije, jer zvezda mora da bude neko koga ljudi pamte, ko se izdvaja. JoJo Siwa je, naravno, umetničko ime, i ona se zapravo zove Joelle Joanie. Iako vam JoJo možda zvuči autentično, ispalo je da postoji još jedna JoJo i to američka pevačica Joanna Noëlle Levesque, koja takođe koristi taj “pseudonim”, pa su se devojke konačno upoznale i intervjuisale jedna drugu!

JoJo sa kojom je JoJo Siwa pričala je pevačica, a Siwa takođe sanja o muzičkoj karijeri koja će biti “vanvremenska“. Pevačica JoJo kaže da se malo kaje zbog svog prvog singla: “Moj prvi singl bio je tako odrastao, pevala sam o stvarima koje mnogo stariji od mene razumeju a ne ja” rekla je ona, a JoJo Siwa priznaje da radi skroz suprotno: “Ja radim suprotno, planiram da razvijam muziku kako se i sama razvijam, ne pevam o nečemu o čemu još ne znam ništa” poručuje Siwa.

JoJo je bila iznenađena kada joj je Siwa priznala da ona stalno gugla svoje ime! “Čitam svaki mogući članak, ko je moj dečko, zašto sam se ofarbala, sve moram da znam” našalila se JoJo Siwa o sebi, a JoJo kaže da je ozbiljno jaka ako može o sebi stalno da čita.

Pročitajte još  JoJo Siwa kupila novu kuću, u svakoj sobi ima slatkiša!

Devojke su pričale i o tome kako je korona virus poremetio njihove planove: “Moja turneja je pomerena za drugo leto, a meni je turneja jako bitna, nemam biznis sa strane kao ti, ne prodajem mašne” našalila se JoJo. “Ja sam mislila da će ovo trajati dve nedelje i da ću igrati igrice i opustiti se tih dana, ali sam shvatila da nešto moram da uradim da moja karijera ide dalje, pa snimam nastupe u svom dvorištu, postala sam kreativnija nego ikada” ispričala je i JoJo Siwa. Ostatak interesantnog razgovora možete čitati ovde!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/JoJo Siwa

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  JoJo Siwa ućutkala hejtere koji kažu da je detinjasta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.