Tristan Thompson i Jordyn Woods imali dogovor da poriču aferu ako ih uhvate

Još uvek se ne stišava čitav skandal vezan za to kako je Tristan Thompson varao Khloe Kardashian sa porodičnom prijateljicom familije i najboljom drugaricom Kylie Jenner, Jordyn Woods. Tabloidi naravno pišu svašta, ali pouzdani magazin People tvrdi da su Tristan i Jordyn spremali za ovakvu situaciju.

“Izgleda da su imali dogovor da poriču kako su bili zajedno ako ih uhvate. On ju je ubeđivao da neće saznati”, priča jedan izvor, ali kaže da Jordyn nije umela da laže. “Ona je bila toliko šokirana kad je porodica saznala i suočila se sa njom. Ponašala se vrlo uznemireno. Deluje da je više uznemirena jer je uhvaćena, a ne jer je uradila nešto loše”.

Kako se pojašnjava, Tristan je sa Jordyn išao na Drakeov koncert, a onda je organizovao zabavu u svom stanu gde su on i Jordyn izgledali kao zaljubljeni par. “Ona je ostala u njegovoj kući do ranog jutra, a sve vreme su biil zajedno i umiljavali su se jedno drugome na kauču. Svima je bilo jasno da se vole”, dodaje isti izvor. Kako se još ističe, Jordyn je prvo sve poricala u razgovoru sa Khloe Kardashian, ali ubrzo se slomila i priznala šta je uradila.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Khloe Kardashian o Tristanu Thompsonu: Moje srce jednostavno pripada njemu!

One thought on “Tristan Thompson i Jordyn Woods imali dogovor da poriču aferu ako ih uhvate

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.