BTS vlada: K-pop zvezde i grupe poslagane po popularnosti!

https://www.instagram.com/p/BjBR-DmnPjc/?taken-by=taylorswift Taylor Swift/Instagram BTS

Verovatno i sami možete otprilike da procenite koje su to k-pop zvezde najpopularnije u ovom momentu, ali Korejski institut za korporativnu reputaciju uradio je temeljno istraživanje koje pokazuje da je BTS u ovo momentu još uvek sam na vrhu i to uz gotovo duplu prednost u odnosu na najbliže rivale.

Kako se navodi, istraživači su obradili preko 155 miliona podataka od 22. januara do 23. februara, a prvom mesto na listi sa 17,6 miliona poena osvojio je BTS, dok su drugoplasirane BLACKPINK daleko iza sa tačno 9 miliona. Treće su Itzy sa 6,8 miliona što je fenomenalan rezultat. Iza njih redom slede TWICE, EXO, IZ*ONE, Seventeen, Red Velvet, NU’EST, GFriend, Girls’ Generation, SHINee, Cosmic Girls, ASTRO, CLC, (G)I-DLE, BTOB, MAMAMOO, SF9, WINNER, Cherry Bullet, NCT, Dream Catcher, A Pink, VERIVERY, Highlight, MONSTA X, B2ST i Momoland.

Kad je reč o pojedincima, Jimin je na vrhu, a onda slede Kang Daniel i Jennie iz BLACKPINK. Zatim idu redom Jungkook (BTS), V (BTS), Jin (BTS), Hwa Sa (MAMAMOO), Yoon Ji Sung, Suga (BTS), J-Hope(BTS), Chani (SF9), RM (BTS), Jimin (AOA), Lia (ITZY), Yuna (ITZY), Sungwoon (HOTSHOT), Lee Dae Hwi, Yeji (ITZY), Yunho (TVXQ), Cha Eun Woo (ASTRO), Ryujin (ITZY), Park Ji Hoon, Chaeryeong(ITZY), Tzuyu (TWICE), Momo (TWICE), SinB (GFriend), Sowon (GFriend), Xuanyi (Cosmic Girls), Minhyun (NU’EST), and Jisoo (Black Pink).

Pročitajte još  Senzacija: V iz BTS-a koristio javni prevoz i nije se krio!

Autor: Famoza.net

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.