Sukob MMera: Vredi li spamovati M&M komentarima da se vrate?

Ko zna naše MMere, zna i da su oni veoma, veoma, veoma uporni u nastojanjima da ako je moguće nekako presele Marcusa i Martinusa na ove prostore ili da ih makar nateraju da dođu minimum jednom godišnje. Silno spamovanje po Instagramu ovih dana je jedan od dokaza za to, ali mnogi nisu sigurno da li je to dobra stvar ili nije.

Poljski i srpski MMeri dominiraju ovih dana u spamovanju svojih idola po Instagramu, pa se sad neki MMeri iz drugih zemalja okreću protiv njih. Isto tako, ima i MMera iz Srbije koji misle da je ovo kontraproduktivno, odnosno da će momke silno spamovanje demotivisati da se vraćaju. Prava istina je međutim vrlo komplikovana.

Silno spamovanje definitivno utiče u nekoj meri na odluku MM tima gde će se oni vratiti ako moraju da biraju prioritete. Naravno, i dalje je potrebno da dobiju poziv od organizatora, ali kad znaju da je u pitanju zemlja gde vas ima puno, lakše će ga prihvatiti. Sa druge strane, spamovanje zaista može da iritira, ali nama se čini da od njega u principu nema štete. Naravno, poželjno je da budete kreativniji i svoju želju izražavate praveći slike i videe. Famoza svakako ne želi nikome da ubija entuzijazam, jer aktivnost MMera je najvažnija od svega. Zato, podržavajte svoje momke najbolje što umete!

Pročitajte još  Propričali i na srpskom: Marcus i Martinus spektaklom vratili koncerte mladih zvezda u Beograd!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Sukob MMera: Vredi li spamovati M&M komentarima da se vrate?

  1. Ja neznam…ja mislim da su možda malo preterali Srbija i Poljska.Ja sam iz Bosne.Iskreno,i mi spamujemo ali,to se nikako ne primjećuje od Srbije i Poljske…ja mislim da smo mi na tankom ledu za razliku od Poljske i Srbije (ako shvate šta želim da kažem).Mi se i toliko i ne prepiremo oko toga gdje da dođu…ali,mislim da oni neće doći u Bosnu ako mi MMeri iz Bosne budemo čekali prekrštenih nogu…mi smo jednostavno prepušteni sami sebi i borimo se za svoje…😔

  2. "Poljski i srpski MMeri dominiraju ovih dana u spamovanju svojih idola po Instagramu,pa se sad neki MMeri iz drugih zemalja okrecu protiv njih" Famozo ako se okrecu protiv nas onda nisu MMeri,trebali ste da stavite ljubomorne osobe,jer smo mi velika porodica i ako neko od nas (nije bitno da li je iz Nemacke,Slovenije,Svedske ili bilo koje drzave) ima srece da ih oni primete onda drugi MMeri treba da budu srecni zbog toga a ne da se ljute na nas. Mislim MM su rekli da je lepo da MMeri ostvaruju priljateljstva izmedju sebe ako vide da nismo takvi mozda im malo bude krivo zato sto smo ovako sebicni… Gde god se okrenem uvek su tu Grcki MMeri,nije bitno da li je Youtube ili Insta njih ima na svakom koraku,ali oni se bore za dolazak MM kao i svi drugi MMeri i to je normalno ne vidim razlog za ljutnju…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.