Tone: Bella Thorne drogirana u svom Instagram Liveu

Svakog 20. aprila proslavlja se dan konzumiranja marihuane, što je odličan povod da svi koji vole ovu štetnu i smrdljivu naviku to pokažu svetu. Naravno, među prvima je to učinila Bella Thorne koja je čak napravila i Instagram Live na tu temu, što je dodatni razlog da je javnost sažaljeva.

Nakon odlaska sa Disneya, Bella je odmah krenula da radi užasne stvari, želeći tako da pokaže svetu da je odrasla. Naravno, to što se ona opija, drogira i menja partnere kao čarape stvara suprotan efekat i pokazuje koliko je ona zapravo nezrela. Bella je na marihuanu navukla i svoju sestru Dani, pa su je obe pušile pred kamerom. Bella inače i prodaje marihuanu pod svojom markom koju naziva “Forbidden Flowers”, a što je dozvoljeno u pojedinim američkim državama, poput Kalifornije u kojoj ona živi.

Nešto kasnije ona je promovisala i još opasniju naviku, s obzirom da je pušila u krevetu, a onda se pretvarala i da je zaspala sa cigaretom u ustima, piše Daily Mail. Bella je nedanvo govorila i o tome koliko voli ovu vrstu droge i čak je preporučila svima da je koriste! “Ako niste probali, trebalo bi. Treba sve probati” kaže ona, a svima koji to i ni u ludili ne podržavaju poručuje, “Želim da otvorite oči, svet se promenio i ovo više nije đavolja biljka.”

Pročitajte još  Bella Thorne i Tana Mongeau i dalje pričaju, da li će obnoviti vezu?

Mi još jednom skrećemo pažnju da Bella priča gluposti – osim što smrdi, marihuana vremenom loše utiče na naš organizam, i to što je manje štetna od drugih vrsta droge nije nikakav izgovor. Nažalost, mnoge marihuana navode i da probaju nešto drugo, kao što je slučaj i sa samom Bellom koja nakon svega izgleda dosta starije u odnosu na to koliko zaista ima godina. Konzumiranje droga ne čini nas opasnim ni odraslim – efekat je potpuno suprotan, a uvereni smo da Bella u svom neznanju makar služi kao dobar primer šta ne treba raditi.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Tone: Bella Thorne drogirana u svom Instagram Liveu

  1. Ne mogu da poverujem da je to bila duhovita, prelepa i veoma zanimljiva osoba. Rasla sam uz Shake it up. Uznemirujuca je sama pomisao na to sto je od sebe uradila. Zasto neko ima potrebu da bude "odrastao" pa tako sebi unistava zivot? Jednostavno gledam i ne verujem u sta se pretvorila…😕

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.