Haos na njen način: Bella Thorne snimila pesmu i spot u kom hvali sebe!

Ne znamo koliko su ove stvari za pohvalu, ali ponašanje Belle Thorne nakon Disneyja mnogo se promenilo a to se dosta, dosta vidi i po projektima kojima se danas bavi, naročito u muzici koju povremeno izbacuje.

„Bi**h I’m Bella Thorne“ je jedna od pesama sa Bellinog budućeg albuma, „Filthy Af“, a u njenom repovanju se vidi da joj je ipak potrebno još mnogo vežbe, što su i fanovi u komentarima zaključili. Pored svega, Bella uzdiže potpuno pogrešne stvari, poput svog bogatstva i slave i neprikladnog ponašanja – „Ne treba mi lična karta jer ja sam Bella Thorne, videli ste me na TV-u milion puta“ repuje ona, ali većinu delova ne bismo ni da prevodimo. U svakom slučaju, sami procenite kvalitet ovog rada.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Bella Thorne

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Opsednuta cipelama: Pet kul podataka o Belli Thorne koje niste znali !

2 thoughts on “Haos na njen način: Bella Thorne snimila pesmu i spot u kom hvali sebe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.