Haos na njen način: Bella Thorne snimila pesmu i spot u kom hvali sebe!

Ne znamo koliko su ove stvari za pohvalu, ali ponašanje Belle Thorne nakon Disneyja mnogo se promenilo a to se dosta, dosta vidi i po projektima kojima se danas bavi, naročito u muzici koju povremeno izbacuje.

„Bi**h I’m Bella Thorne“ je jedna od pesama sa Bellinog budućeg albuma, „Filthy Af“, a u njenom repovanju se vidi da joj je ipak potrebno još mnogo vežbe, što su i fanovi u komentarima zaključili. Pored svega, Bella uzdiže potpuno pogrešne stvari, poput svog bogatstva i slave i neprikladnog ponašanja – „Ne treba mi lična karta jer ja sam Bella Thorne, videli ste me na TV-u milion puta“ repuje ona, ali većinu delova ne bismo ni da prevodimo. U svakom slučaju, sami procenite kvalitet ovog rada.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Bella Thorne

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Oterao je bivši: Bella se nakon mesec dana veze uselila kod Tylera!

2 thoughts on “Haos na njen način: Bella Thorne snimila pesmu i spot u kom hvali sebe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.