Famoza music chart #216 – Glasajte za sve omiljene pesme!

BTS nastavlja svoju dominaciju, a to možda postane i k-pop dominacija, s obzirom da su na trećoj poziciji sad devojke iz sastava ITZY! Ove nedelje odlučili smo da listu obogatimo sa dve latino pesme i to izvođenju Shakire ali i CNCO koji nam tražite u poslednje vreme, pa je to dobra prilika da vidimo koliko su oni zaista popularni!

Sa liste smo ove nedelje izbacili pesmu Selene Gomez koja je imala najmanje glasova, jer ih je našom greškom, čak pet bilo na listi. To znači da i naredne nedelje sa liste ispada najslabije plasirana Selenina pesma.

Glasanje traje do srede, 29. aprila u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete svakog dana za sve pesme koje vam se dopadaju! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  U inat tabloidima: Martina pokazala koliko voli svoj fandom! (video)

10 thoughts on “Famoza music chart #216 – Glasajte za sve omiljene pesme!

 1. 5sos – wildflower
  gidle – oh my god
  got7 – not by the moon
  solar – spit it out
  niall horan – bukvalno bilo koja pesma sa novog albuma
  avril lavigne – we are warriors
  halsey – you should be sad
  lady gaga – stupid love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.