Bella Thorne: Moj lik u seriji vam je super a mene mrzite, to nije u redu!

Bella Thorne sama je od prošlog leta izgradila reputaciju devojke koja je od tad pa do danas promenila 5-6 momaka a neki od njih poput Charlieja Putha prosto su je odgurnuli od sebe ne želeći da učestvuju u tome. Ipak, Bella kaže da javnost nije fer prema njoj.

“Nadam se da me ljudi više neće osuđivati kad vide kako se ponaša moj lik Paige u seriji ‘Famous In Love'”, priča ona. “Paige spava sa tri momka u ovoj seriji, bukvalno se zaljubljuje u više od tri momka a mene čim vide sa momkom kažu mi da sam k*rva. Da li se šalite? Kako to možete da kažete na društvenim mrežama? Užasne ste osobe, to je strašno”.

Bella baš i ne nalazi na veliku podršku za sve velike promene koje je učinila u svom životu i mnogi je sve više porede sa Miley Cyrus. Glumica i pevačica ističe ipak da je ona oduvek ovakva i da je morala pristojno da se ponaša dok je radila na Disneyu za koji je radila da bi mogla da obezbedi novac za svoju porodicu.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Bella Thorne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Bella Thorne: Još uvek me pritiskaju da budem ona ista devojka iz „Shake It Up“!

2 thoughts on “Bella Thorne: Moj lik u seriji vam je super a mene mrzite, to nije u redu!

  1. iskreno,ne mogu da je podnesem.Daje jako loš primjer mladim i smatram da nijedna slavna ličnost ne treba tako da se ponaša.Uostalom previše je cringey

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.