Bella Thorne: Moj lik u seriji vam je super a mene mrzite, to nije u redu!

Bella Thorne sama je od prošlog leta izgradila reputaciju devojke koja je od tad pa do danas promenila 5-6 momaka a neki od njih poput Charlieja Putha prosto su je odgurnuli od sebe ne želeći da učestvuju u tome. Ipak, Bella kaže da javnost nije fer prema njoj.

“Nadam se da me ljudi više neće osuđivati kad vide kako se ponaša moj lik Paige u seriji ‘Famous In Love'”, priča ona. “Paige spava sa tri momka u ovoj seriji, bukvalno se zaljubljuje u više od tri momka a mene čim vide sa momkom kažu mi da sam k*rva. Da li se šalite? Kako to možete da kažete na društvenim mrežama? Užasne ste osobe, to je strašno”.

Bella baš i ne nalazi na veliku podršku za sve velike promene koje je učinila u svom životu i mnogi je sve više porede sa Miley Cyrus. Glumica i pevačica ističe ipak da je ona oduvek ovakva i da je morala pristojno da se ponaša dok je radila na Disneyu za koji je radila da bi mogla da obezbedi novac za svoju porodicu.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Bella Thorne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Bella Thorne: Nema šanse da ćete me videti za volanom!

2 thoughts on “Bella Thorne: Moj lik u seriji vam je super a mene mrzite, to nije u redu!

  1. iskreno,ne mogu da je podnesem.Daje jako loš primjer mladim i smatram da nijedna slavna ličnost ne treba tako da se ponaša.Uostalom previše je cringey

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.