Bella Thorne: To što pokazujem svoje telo ne znači da nisam feminista!

Bella Thorne se osvrnula na editorijal koji je za GQ uradila bez odeće i fotke nisu uopšte editovane, jer je Bella želela da pokaže da ni ona nije savršena!

U svetu u kom žene pokušavaju da se izbore za jednakost sa muškarcima, feminizam je jedna od najosetljivijih tema, a Bella je nailazila na svakakve priče zbog editorijala koji je uradila. „Mnogi bi se zbog toga osećali naprijatno, ali problem je što ljudi ne veruju da mogu u isto vreme da se skinem i da budem feminista. Vi ne biste nikad rekli muškarcu da skine svoju majicu? To je problem“ objašnjava Bella efekat koji je ovim želela da postigne.

Bella se ovog meseca vratila i u teretanu, nakon nekoliko meseci pauze zbog silnih obaveza. „Skoro sam odlučila da se vratim tamo jer sam pod stresom kad ne vežbam. Ne radim kardio vežbe jer mi oduzimaju mnogo kilograma, ali idem na jogu, pilates i podižem tegove“ otkriva Bella svoju rutinu.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Bella Thorne

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Uhvaćena u laži: Bella Thorne tvrdila da nosi veštačko krzno ali nije govorila istinu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.