Ponovo divlja: Bella Thorne izbačena iz hotela zbog konzumiranja droge!

Bella Thorne se često žali kako je na udaru medija ali baš ništa ne čini da dokaže da to i ne zaslužuje jer se poslednjih godina ponaša veoma čudno i pravi probleme gde god da se pojavi. Kako prenosi Page Six, Bella je sad izbačena iz hotela u kome nije poštovala ni minimum pravila ponašanja.

Kako se navodi, Bella i njen dečko su bukvalno isterani jer su konzumirali drogu marihuanu i nisu se obazirali na molbe da prekinu sa tom štetnom navikom i ne ugrožavaju druge goste. “Bukvalno je istrčala iz hotela. Ona se ponaša kao derište, ne gasi marihuanu i čim joj to neko zabrani, odmah pravi scene. Ona jednostavno misli da za nju ne važe pravila.”

Ironija svega je da Bella svojim ponašanjem uporno pokušava da pokaže kako je odrasla a u stvari, konzumiranje droga i priređivanje scena su baš odlike nezrelih osoba koje će se verovatno kajati zbog svojih postupaka jednog dana.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Bella Thorne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ponovo bura: Bella Thorne golišava na Instagramu!

3 thoughts on “Ponovo divlja: Bella Thorne izbačena iz hotela zbog konzumiranja droge!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.