Martina Stoessel o Sebastianu Yatri: Našu vezu pamtim kao nešto lepo u svom životu

Pevačica i glumica Martina Stoessel je već sa 24 godine međunarodna muzička zvezda. 2020. godine Billboard Argentina ju je proglasio za umetnicu godine i najpopularniju argentinsku pevačicu na aplikaciji ‘Spotify’. Kako nam je Tini otkrila, ona se zbog cele situacije sa pandemijom dosta promenila, a takođe ju je dosta promenio i raskid sa njenim bivšim dečkom Sebastianom Yatrom. Iako je od ovog raskida prošlo skoro godinu dana Tini nam otkriva kako se sada oseća zbog toga.

Na pitanje kako je na sentimentalnom nivou nakon njenog poslednjeg raskida sa Sebastianom Yatrom, pevačica Martina Stoessel je rekla sledeće: ”Vrlo sam dobro, u miru, tišini. Bilo je puno informacija za celu prošlu godinu i sigurno je svako imao puno pomešanih stvari na mnogo načina. I za sve je potrebno vreme, njegov proces razumevanje mnogih stvari koje su mi se događale. Hvala Bogu što sam imala prilike da je iskoristim.” rekla je.

”Možda ranije, imajući toliko posla i toliko stvari koje su mi se događale svaki dan, nisam mogla. Ali prošle godine sam to mogla da podnesem i zahvaljujući tome danas mi je tako dobro. Vezu pamtim kao nešto jako lepo u mom životu. Danas nemamo mnogo odnosa jer je veza gotova, ali sam joj zahvalna.” dodala je.

Takođe je podelila sa nama kako je izgledalo njeno ponovno sarađivanje sa Maríom Becerrom u pesmi ‘High’. ”Mery i ja smo već napravile ‘High’ i stvorile smo jako lepu vezu. Nađemo se u vrlo određenom trenutku u životu i jedne i druge i povezujemo se mnogo više nego samo na profesionalnom nivou. A i obe smo Argentinke. Sve što se sa njom dogodilo je bilo lepo. Kada slušam naše zajedničke pesme osećam se kao i naziv našeg novog singla. Za ovu pesmu sam osećala da saradnik mora da mi bude Argentinac ili Argentinka i mislim da je María bila savršen izbor.” rekla je.

Pročitajte još  Tini najavila snimanje svog trećeg albuma!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.