Istina o odnosu Ariane Grande i njenog otuđenog oca!

Kao što ste dosad već primetili pevačica Ariana Grande jako je bliska sa svojom majkom Joanom Grande, polubratom Frankiem kao i sa bakom Marjorie. Arianini fanovi takođe već znaju sve o njenoj vezi sa verenikom Daltonom Gomezom, ali kada je reč o još jednom važnom muškarcu u njenom životu, odnos im nije tako sjajan. U pitanju je njen otuđeni otac Edward Butera sa kojim Ari nema baš najbolji odnos, ali želi to da popravi.

Dok Arianina mama Joan širi ponos zbog uspeha svoje ćerke, njen otac je veoma udaljen. Roditelji su joj se razišli kada je imala samo osam godina pa ovo možda i doprinosi Arianinoj lošoj prošlosti sa ocem. 2014. godine na intervjuu je razgovarala o njemu. ”Izgubiti kontakt sa vašim tatom. To je nešto privatno, ali meni se dogodilo prošle godine i trebalo mi je dosta vremena da se pomirim sa tim” rekla je.

Tokom godina Ari bi izbacila Instagram storyje u kojima se za Dan majki zahvaljivala Joan govoreći da joj je ona i otac i majka, ali takođe je jednom objavila i sliku sa Edwardom za Dan očeva iako im veza još uvek nije bila baš najbolja. Kao što verovatno već znate, Ari je u svom hitu ‘Thank U Next’ u jednom tekstu bacila senku na oca govoreći da će je majka ispraćati pred oltarom uz tekst ”I’ll be thanking my dad ’cause she grew from the drama”.

Pročitajte još  Stigao novi album Demi Lovato, uključuje i duet sa Arianom Grande!

Najveći korak u izgradnji ovog odnosa je bio kada se 2020. godine Ariana pojavila sa oba roditelja, a kasnije dok je izvodila pesmu ‘Thank U Next’ izmenila je tekst i rekla je ”I’ll be thanking my dad ’cause he’s really awesome”. Fanovi su zaista mogli da osete emociju u njenom glasu i činilo se da je Ari uspela da ostavi probleme sa svojim ocem po strani.

Ono što je najverovatnije dovelo do ovog klimavog odnosa je to da je Edward iskorišćavao slavu svoje ćerke tako što bi je pozvao dok je držao Live i pitao je razna lična pitanja dok ona to nije znala.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Iznenađenje za Arianatore: Naša Marija Pantin peva "Love Me Harder"!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.