Tini o poljupcu sa Sebastianom Yatrom: Bila sam baš nervozna!

Prethodnih dana mnogo se pričalo o poljupcu Sebastiana Yatre i Tini Stoessel na njegovom koncertu u Buenos Ajresu, a Tini je sad ispričala kako se osećala u tom momentu i otkrila nešto važno – poljubac je bio spontan i iskren, a ne samo deo nastupa. Ona ističe i da je u tom momentu baš bila nervozna!

“Pogledala sam ga u lice i pomislila, ‘Oh, to će se desiti, to će se desiti (poljubac)’. Ako pogledate moje lice, primetićete da sam nervozna i da ne znam šta da radim. On mi se sviđa, sjajno je se slažemo ali nismo u vezi”, pojašnjava Tini razgovarajući sa medijima. “Sebastiana znam tri ili četiri godine, pevao je na mojim albumima i super se slažemo na sceni jer nas povezuje prijateljstvo.

Tini ističe da je singl, ali da ne zatvara vrata ljubavi. “Skoro tri godine sam bila sa Peterom Lanzanijem i skoro tri godine sa Pepeom Barrosom. Ovo je prva godina kako sam sama, ali ko zna…”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Tini Stoessel: Želim da nastupam u Americi i sarađujem sa Justinom Bieberom!

One thought on “Tini o poljupcu sa Sebastianom Yatrom: Bila sam baš nervozna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.