Martina Stoessel potvrdila: Raskinula sam sa Peterom Lanzanijem!!!

martina-stoessel-peter-lanzani-kiss-venice-film-festival-012

Tablodi su nekad u pravu! Martina Stoessel i njen dečko Peter Lanzani odlučili su da raskinu svoju dugu vezu a to je potvrdila i sama Tini u izjavi za medije!

Ne računajući jedan kraći prekid, Martina i Peter u vezi su bili dve godine a činilo se da je sve u redu nakon njihovog zajedničkog dolaska na filmski festival u Veneciji tokom septembra. Međutim, nakon toga njih dvoje više nisu viđeni zajedno što je probudilo sumnje da nešto nije kako treba. Vest da je došlo do raskida prvi objavio ugledni novinar Angel De Brito na svom Tviter profilu a onda je i Martina za portal Ciudad.com to potvrdila rečima: “Volim ga svim srcem. Rastali smo se mirno.” Ipak, ona ističe i da će oni jednog dana možda opet biti zajedno. “Nikad ne znate šta će se desiti ali sad više nismo zajedno.”

Najveći problem je naravno to što se Tini i Peter skoro uopšte ne viđaju – on uglavnom snima u Argentini a Martina je čitave godine u Evropi i vrlo retko ide kući!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Da li Martina peva pod tušem i ima ožiljak za koji niste znali? Stigao je njen novi Q&A video!

5 thoughts on “Martina Stoessel potvrdila: Raskinula sam sa Peterom Lanzanijem!!!

  1. Ne mogu da verujem da bi Tini to rekla, ona obicno ne prica to za medije ???

  2. Šteta martina i lidovika dođete na moj rođedan u 9 mjesecu ja sam Lana trupladresa 261 hočeš odgovori tu i daj mi tvoj broj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.