Tini objavila dokumentarac posvećen evropskoj turneji!

Kao što je obećala u svom intervjuu prethodne nedelje, Martina Stoessel sinoć je objavila nastavak svog Quiero Volver Tour dokumentarca. Dok je prvi deo bio posvećen njenim nastupima u rodnoj Argentini i drugim država Južne Amerike, ovde je sve u potpunosti posvećeno Evropi.

Nema sumnje da će ovaj deo turneje Tini zauvek ostati u gorko-slatkom sećanju, jer nakon prvih nekoliko nastupa, već su krenule priče o korona virusu koje su prvo uzrokovale da ona otkazuje meet and greetove a kasnije i da otkaže poslednjih nekoliko nastupa. Kao što znamo, Tini je bila jedan od poslednjih izvođača koja je imala koncert u Milanu, koji je samo koju nedelju kasnije postao najveće žarište korona virusa! Međutim, u ovom videu o tom mračnom i pomalo strašnom delu njene avanture nije bilo reči.

Ono što možemo videti u ovom dokumentarcu jeste kako je sve izgledalo iza scene, dok Tini uvežbava koreografije i potom izlazi na scenu. Po običaju, veoma emotivno bilo je upravo u Italiji gde Tini ima ogromnu podršku od “Violetta” dana, a i ovog puta dočekala ju je puna sala. Ipak, pomalo je tužno što je Tini i izgubila dosta publike pa nigde u Evropu više ne peva po arenama, već po salama koje obično primaju do 3000 ljudi. Ipak, da ne ponavljamo sve ono što smo milion puta naveli kao razloge zbog čega ona konstantno gubi publiku na našem kontinentu.

Pročitajte još  Tini, Jorge i Lodo zajedno: U subotu prikazan film "Violetta - The Journey"!

Nažalost, ni ovaj dokumentarac od starta nema prevod na engleski, pa iako očekujemo da će on ubrzo biti dodat, mislimo da je zaista moglo to prvo da se uradi, pa da se tek onda objavi video. Ovako, mnogi koji ne razumeju španski neće ga odgledati, a kasnije će i zaboraviti da provere da li je dodat engleski jezik, jer to nigde i nije najavljeno. Tini uskoro izlazi i treći album, a on će verovatno i zauvek odrediti da li će ona limitirati sebe na špansko govorno područje ili ne.

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Latest posts by Vladimir (Famoza.net) (see all)

Pročitajte još  Rođendanski poklon: Tini Stoessel nastupila na rođendanu Tiniste!

6 thoughts on “Tini objavila dokumentarac posvećen evropskoj turneji!

 1. Mislim da Tinini fanovi vole Tini baš takvu kakva ona jeste.Nikome nije bitno peva li ona na španskom, engleskom ili kineskom.Vole je takvu i drago im je ako je ona srećna.Evo uzmimo za primer naše pevače koji pretežno pevaju na srpskom, ali ako netko od njih izbaci pesmu na engleskom dobije jakoo mnogo hejta zbog toga i svi im govore da trebaju pevati na maternjem jeziku.Vrlo verovatno je da tako i Tini govore i hejtaju ako peva na engleskom, a i ako pogledate na youtube – u videćete da su Tinine pesme na španskom mnogoo popularnije od onih na engleskom.Ovo nije nikakav hejt za vas famozo nego samo moje, ali verujem i od većine tinista, mišljenje.

  1. Jasno, jasno. Normalno je da je mnogo više vole kad peva na španskom jer joj je to izvorna publika – za publiku na engleskom bi morala mnogo više da radi.

   1. Mislim da niste baš razumeli moju poruku!
    Mislim da su Tini i njezin tim usredotočeni na španski jezik, jer joj je on maternji i jer bi je u Argentini dostaa kritikovali ako ne bi pevala na svom maternjem jeziku.Pa eto kada pogledate mnoge zvezde koje ne pevaju na engleskom su mega poznate i imaju mnogo fanova diljem Europe.Uzmimo sada za primer kpop izvođače koji su trenutno aktuelni, ali oni ne pevaju na engleskom.Sada ovom vašom porukom ispada da ako netko ne peva na engleskom da se dovoljno ne trudi ili čak da je Tini lenja..Možda ni ja vas nisam razumela najbolje, jer Tini, kao i svaki drugi pevač, uloži mnogoo truda u svaku pesmu i svaki spot i ne možete reći da osoba koja peva na engleskom uloži više truda od onih koji pevaju na španskom.Osim toga i Despasito je na španskom pa je opet slušaniji od svih engleskih pesama.Nadam se da ste razumeli što sam želela da vam kažem i kako smatram da tinisti(i oni u Europi i oni u Južnoj Americi)vole Tini baš takvu kakva jeste i baš s takvim glasom i vole to što peva na španskom.Pa eto i sama Violetta je bila na španskom kao i većina pesama u njoj pa je bila globalno popularna.Ne želim da ovo shvatite kao nekakve uvrede, jer ja vas duboko poštujem, i vas i vaš rad, i ovo je samo moje mišljenje sa kojim se vi naravno ne morate složiti.

    1. Jasno, jasno. Nama se samo čini da bez pesama na engleskom ne izgubi totalno publiku u Evropi. Ne znamo da li znate da smo morali da pitanja za nju za prethodni intervju prevodimo na španski, nije ih htela na engleskom. To ranije nije bilo slučaj. Kao da se trudi da nas odbije.

     1. Nisam to znala.Predpostavljam da je to i do njezinog tima verovatno, jer je Tini baš onako draga i slatka osoba.Ako budete pravili ponovno intervju sa njom možda biste je mogli malo više pitati o tome.Drago mi je da ste razumeli ono što sam vam želela reći i eto nadamo se da će Tini snimati i pesme na španskom i na engleskom

     2. Da, definitivno bi je vredelo pitati za to, mada i tu mora da se pazi kako se postavlja pitanje. Videćemo možda da to bude pred novi album.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.