Tini otkriva: Snimanje Disney serije će se nastaviti!

Martina Stoessel ovih dana dala je nekoliko intervjua za brazilske medije, a svima je izgleda najinteresantnija tema njena nova serija. Nakon što je prvo otkrila da serija nije ukinuta kao što je to pričao Sebastian Yatra, njena nova izjava govori nam da je ona optimista, i da će je definitivno snimiti!

Tini nije sporila glasine da je u pitanju muzička serija pod nazivom “Siempre Fui Yo”, a kaže i da ona ima divnu priču. “Istina je da će biti serije, ali trenutno ništa ne snimamo. Nakon što sam završila turneju u Evropi, počeli smo da radimo na seriji, pre otprilike tri meseca. Sad međutim čekamo datum, da vidimo hoćemo li snimati ove godine ili ne. Ja želim da glumim, baš bih to volela, to je divna priča i pesme su neverovatne. Međutim, još čekamo”, priča ona za Febre Teen.

Tinin producent nedavno je izjavio kako je ona uradila još deset novih pesama kao i da je dogovoren duet sa jednom baš velikom zvezdom! “Ja ne mogu da vam kažem ništa, osim da je u pitanju jedan od mojih omiljenih izvođača. Kad fanovi čuju ko je u pitanju, razumeće moje emocije. Mislim da ne prođe intervju a da ja ne spomenem tu osobu i to kako mi je ona obeležila život. To što ću deliti pesmu sa tom osobom je nešto što nisam ni zamišljala. Malo je vremena ostalo pre nego što je objavim, ali pre toga, imaću još jedan singl. Stvarno sam snimila dosta pesama.”

Pročitajte još  Famoza music chart #115 - Glasajte za pet omiljenih pesama svakog dana!

Ono što Tini neće raditi do kraja ove godine jesu događaji van Argentine! To možemo zaključiti na osnovu toga što je ona brazilskim medijima rekla da bi želela da dođe u ovu zemlju, ali da će se to desiti naredne godine, kad će tamo organizovati promotivni koncert u okviru kog će i potpisivati autograme.

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Tini otkriva: Snimanje Disney serije će se nastaviti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.