Tini objavila datume južnoameričke turneje, ohrabrujuće vesti za Evropu!

Martina Stoessel konačno kreće na svoju “Quiro Volver” turneju pa je sad objavila i datume za Južnu Ameriku koji i nama dosta znače jer nagoveštavaju kad bi to ona mogla da dođe u Evropu. Tini je zapravo svoju turneju započela nastupima po festivalima, ali ono što sad sledi jesu pravi koncerti!

Do prvog nastupa ipak ima dosta, a on je zakazan za 25. maj i argentinski grad Korientes a nakon Argentine, Tini će imati i par nastupa u Čileu odnosno Urugvaju. Ovo je prilično skromna lista, ali je moguće da će biti proširena. Interesantno, između 23. juna i koncerta u Čileu i 7. septembra u Urugvaju Tini ima pauzu, pa je pitanje da li će u tom vremenskom periodu smestiti nastupe u Evropi.

Ohrabrujuće vesti su da Tini ovaj put peva ne samo u arenama već i po teatrima i manjim halama, što valjda znači da će imati skromnije zahtevne nego prošlog puta. Veliki problem je to što Tini više ništa ne radi na svojoj promociji u Evropi – zvuči čudno, ali Famoza je jedina radila intervju sa njom u poslednjih pola godina, pa verovatno i duže kad su u pitanju mediji na našem kontinentu.

Autor: Famoza.net

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Od Tinista stiže novi video posvećen Martini!

9 thoughts on “Tini objavila datume južnoameričke turneje, ohrabrujuće vesti za Evropu!

  1. To sto ste radili intervju s njom je ipak ohrabrujuce!Bar zna da nas ima puno i ovde i da bi voleli da dodje

      1. Nadam se! Ima li neki pouzdani nacin da se to testira? Mozda ako na koncertu Karol Seville bude bilo preko 5000 ljudi, mozda ima sanse i da se Tinistima osmehne sreca!

  2. Samo Neka dođu u Srbiju životna želja mi je da je upoznam a mislim da je to želja i svim ostalim Tinistima! Moooooooooliiiim vas famoza barem pokušajte 😻😻😭🙇🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏💔💓💔💓💔💓🎹🎹🎹🔊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.