Tini objavila svoj “Quiero Volver” dokumentarac, dodat i engleski prevod!

Tini je nedavno sve iznenadila najavivši da će objaviti dokumentarac o svojoj “Quiero Volver” turneji, a to se sad i desilo! Kako prenos InfoFueguina, odziv je odličan, jer je Tini brzo sakupila pola miliona pregleda. Pritom, u subotu je ispravljena i najveća mana, jer je dodat titl na engleskom!

Tini često zameramo što sve manje pažnje posvećuje publici van Južne Amerike, a razočaranje je bilo još veće kad se dokumentarac pojavio bez engleskog prevoda. Ovaj prvi deo pokriva upravo njenu turneju po Latinskoj Americi, što je dobra prilika da vidimo kako su ti koncerti izgledali izbliza! Video u trajanju od oko 20 minuta vodi nas iza scene, a možemo videti i kako izgledaju probe pred svaki nastup. Tini je dobila podršku svojih starih drugarica, pevačica CAMI i koleginice iz “Violette”, Candelarie Molfese koja je promovisala video na svom Twitter profilu!

Nama se čini da će drugi deo dokumentarca biti zanimljiviji jer će očigledno preneti slike iz Evrope, što uključuje i koncert u Milanu gde je bilo dosta naših Tinista. Bilo bi lepo zaviriti na meet and greetove i čuti kako Tini razmišlja o publici u Evropi i njenim daljim planovima za naš kontinent. Nema nikakve sumnje da će ovaj deo priče biti i mnogo dramatičniji, iz prostog razloga što je Tini u sred turneje zakačila pandemija korona virusa. To je prvo uzrokovalo da ona ukine meet and greetove, a onda nažalost i da otkaže poslednja dva nastupa, što je jednostavno morala da uradi. Ono što ne očekujemo da vidimo jeste bilo kakvo spominjanje Sebastiana Yatre sa kojim je pevačica i glumica nedavno raskinula, ali to je i razumljivo. Do tad, uživajte u videu sa južnoameričke turneje, a dok nas zabavlja dokumentarcima, Tini već uveliko planira povratak na posao i završetku snimanja svog trećeg albuma koji bi da nije bilo korone, do sad bio završen!

Pročitajte još  "Napred Argentina": Tini presrećna i ponosna dok Hrvatska tuguje!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Tini objavila svoj “Quiero Volver” dokumentarac, dodat i engleski prevod!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.