Tini na udaru javnosti: Zašto si operisala lice?

Martina Stoessel pojavila se na Odeón Awardsu u društvo svog dečka Sebastiana Yatre, a njen izgled izazvao je pravu buru! Iako je ona u poslednje vreme na meti uglavnom jer se provokativnije oblači, ovog puta usledile su kritike na račun njenog lica, uz komentare da ga uništava plastičnim operacijama!

Tini je mnogo pažnje izazvala kombinacijom u kojoj se pojavila, ali na društvenim medijima uopšte se nije pričalo o tome koliko o njenom licu! Kako piše La Vanguardia, ono što dominira u komentarima jesu konstatacije da sa njenim licem nešto nije u redu, kao i da je ona išla pod hirurški nož kako bi ga izmenila. “Tini, prestani sa operacijama… veoma si lepa”, jedna je od tipičnih komentara, a pažnja je posvećena usnama koje izgledaju punije, pa čak i očima koje kao da su “zategnutije”. Na kraju, tu su i komentari da ona izgleda neobično preplanulo, pa to samo upotpunjuje loš utisak.

Mora se reći da su optužbe za plastične operacije ipak iznenađenje s obzirom na to koliko je Tini mlada, kao i da je za to nisu napadali ni najcrnji tabloidi. Biće da se ovde radi samo o mnogo šminke i želje Tini da proba nešto drugačije, a uzavrele emocije u zemljama Južne Amerike vole da od svega prave priču!

Pročitajte još  Anja nam šalje svoj kviz o Martini Stoessel!

Tini je nedavno najavila novi duet sa Sebastianom Yatrom, ali mediji prenose da bi ona mogla nešto da snimi i sa čuvenim Alejandrom Sanzom, sa kojim je bila na večeri! To je javnosti zapravo saopštio Sebastian Yatra koji je takođe bio prisutan. “Alejandro Sanz, hvala ti što si nas primio dragi učitelju!! Uvek ću se sećati ove večeri. Ovakve improvizovane posete su najbolje. Za još mnogo ovakvih noći!” Tini očigledno ide jako dobro, ali prevashodno u zemljama Južne Amerike na koje se u potpunosti skoncentrisala, s obzirom da sad već retko peva na engleskom.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Tini na udaru javnosti: Zašto si operisala lice?

  1. Ma nije ona nikakve plasticne operacije radila,i i jeste sinoc bila malo drugacija sa tim stilom ali ok je

  2. Meni Tini izgleda kao i obično, lijepa, srećna. Ne bih rekla da se radi o plastičnim operacijama. Sjetimo se da Tini mnogo voli sunčanje i da je sada na južnoj polulopti ljeto tako da me ne čudi što je preplanula.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.