Justina Biebera jako nervira što je javnosti muka od njegovih objava o Hailey

Često i sami spomenemo da je veoma neobično što Justin Bieber ima potrebu da toliko često posvećuje srceparajuće objave svojoj supruzi Hailey, kao da ima potrebu nešto da nam dokazuje. Takve ocene dolaze sa svih strana sveta i toliko pogađaju Biebsa da je morao da se oglasi tim putem.

Justina Biebera je toliko posvećivanje pažnje Hailey koštalo i prvog mesta američke top liste jer javnost pokazuje veliko zasićenje njegovom ljubavnom pričom o Hailey, koja je i tema pesme “Yummy”. Biebs kaže i kako da sve to neće sprečiti da nastavi da forsira Hailey koliko god može.

Nakon što je na Instagramu objavio fotku na kojoj piše “Ja volim svoju ženu”, Justin je napisao, “Ja ne objavljujem ovo da bih nešto dokazao, ili kako bih naterao javnost da veruje da ja volim svoju ženu. Ja samo mislim da je to časno. Svima kao da je OK kad priznamo da smo dobili neku nagradu, ali misle da j enešto loše kad javno kažete nešto o osobi koju volite. Ja ništa ne moram da dokazujem time što kažem da je volim. Mislim da je nešto moćno u tome. Želim da se moja žena oseća posebno i cenjeno. Uradio sam puno kul stvari, ali nijedna nije kul kao što je ona.”

Pročitajte još  Veruje u njega: Sel voli novu Jusovu pesmu, bila je ubeđena da će ona biti hit!

Jasno je da Biebsa jako pogađaju ocene da jednostavno “davi” sa Hailey umesto da svoj profil posveti svojoj karijeri, zbog čega ga i toliko ljudi prati. Sa druge strane, on očigledno nema nameru da prestane da šalje lične poruke Hailey javnim putem, što su mnogi tumačili kao njegov način da je natera da se ne oseća toliko nesigurno pošto je uvek meta negativnih poređenja sa Selenom Gomez. I Hailey Justinu često uzvraća na isti način na svojim profilima, tako da se čini da je ovo nešto što je njima zaista potrebno.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.