Camila Cabello: Preplakala sam čitav let avionom!

Camila Cabello imala je jak izliv emocija tokom svog nedavnog leta avionom, što je zbunilo druge putnike. Ona se povodom svega obratila javnosti na svom Instagram profilu gde je sebe duhovito opisala kao osobu koja je profesionalno emocionalna, a onda je i objasnila o čemu se tačno rad!

Kako piše australijski Girlfriend, Cam je stavila objavu koja predstavlja citati iz filma “Društvo mrtvih pesnika”, a gde se kaže, “Ne pišemo i ne čitamo jer je to slatko. Čitamo i pišemo poeziju jer smo članovi ljudske rase. Ljudska rasa je puna strasti. Poezija, lepota, ljubav, romansa. Zbog toga se živi. To se nastavlja a vi to možete dodati svoj stih. Šta će biti vaš stih?”

U komentaru, Camila izjavljuje, “Provela sam čitav let gledajući prelepe filmove i plačući, a imala sam tačno to osećanje. Zbog ovih stvari živimo. Romantična i vatrena latina kakva je Cam to veoma često pokazuje u praksi, sad kad je u strasnoj vezi sa Shawnom Mendesom u kojeg je po sopstvenom priznanju bila zaljubljena još od 2015. godine! Njih dvoje malo manje se viđaju u poslednje vreme, najviše jer Cam dosta radi na promociji svog novog albuma i priprema se za turneju koja će nas nažalost zaobići u širokom luku, baš kao što je to bio slučaj i u prošlosti.

Pročitajte još  Camila Cabello "razočarana" Arinom veridbom: Vidimo se na sudu!

Kad je reč o filmu “Društvo mrtvih pesnika”, njega definitivno treba pogledati. On je izašao još 1989. godine, a glavnu ulogu tumači čuveni komičar Robin Williams. Ipak, ovo je drama smeštena u 1959. godinu, gde Robin igra profesora engleskog jezika u jednoj strogoj akademiji, gde uporno krši uštogljena pravila i uči mladece da poštuju autoritet samo kad znaju da je to što se traži od njih ispravno. Ovaj film imao je četiri nominacije za Oskara, a osvojio je jedan, i to za najbolji scenario.

Autor: Famoza.net 

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Camila Cabello: Preplakala sam čitav let avionom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.