Tini na udaru nakon videa sa plastičnim hirurgom!

Argentinski mediji često nagađaju da je Martina Stoessel uradila dosta plastičnih operacija, a sad se mnogo buke diže nakon njene nove posete hirurgu. Tini je objavila fotku koja jasno sugeriše da je ona išla pod nož, a mediji poput Mui tvrde da je čovek kojeg vidimo na slici već radio sa njom u prošlosti.

Tini je sliku koju vidite postavila na svoj Story na Instagramu, pa je time sve iznenadila. Lokalni mediji uvereni su da je u pitanju plastična operacija, i napadaju jer misle da ovakve stvari za vreme pandemije nisu potrebne! Instagram stranica Bellezza Creada koja se bavi plastičnim operacijama slavnih ističe da je Tini već mnogo toga uradila u prošlosti. Ono tako spominju kako je očigledno da je Tini menjala svoje usne, pa čak i strukturu svog lica. Pominje se čak i rinoplastija, odnosno operacija nosa.

Treba reći i da Tini nikad nije priznala da se operisala, ali i da brojni stručnjaci tvrde da ona nije iskrena. Kad je reč o fandomu, mnogi tvrde da Tini nije na operaciji, već da je samo objavila stari video sa doktorom Pablom Palmierijem, a da je povod njegov rođendan! Tini je početkom ove godine optuživana da je operisala lice, ali kao i uvek, nije želela da reaguje na te priče. Ona je od prvih dana snimanja “Violette” optuživana i da je anoreksična, ali Tini je uvek odgovarala da jede normalno i da je samo prirodno veoma vitka. Ona je isto tako istakla da je izuzetno aktivna i da svakog dana sate provode plešući, pa da zbog toga i nije moguće da se ugoji!

Pročitajte još  Anđelin test ličnosti: Je li pripadaš fandom Leonetta ili si Jortinistas?

Mi se svakako slažemo da je sa njenim izgledom sve u savršenom redu i da nema potrebe ni da se osvrće na kritike već da nastavi red na svom trećem albumu koji je jako blizu da bude završen!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Tini

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Tini na udaru nakon videa sa plastičnim hirurgom!

  1. NE ZNAM DA LI JE ISTINA ILI NIJE ALI AKO JESTE NE TREBA JOJ PLASTICNA OPERACIJA ONA JE PRIRODNO LEPA .

  2. ^ Martina je bukvalno savršena i bez ikakvih operacija i sličnog.Nadam se da ovo nije istina

  3. Iskreno, ona se mnogo promjenila i sta ce uopce kod kirurga,ako nije to uradila,ali je svakako lijepa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.