Taylor Swift upozorava: Izolujte se, ne shvatate situaciju ozbiljno

Zvezde su ovih dana, kao i ostatak sveta, pogođene vestima o korona virusu i trude se ne samo da sačuvaju sebe i svoje najdraže, već i da svoju platformu iskoriste da pozovu građane da se savesno ponašaju. Lady Gaga je recimo u subotu poručila da je najbezbednije u ovom trenutku ostati u karantinu, Ariana Grande osuđuje ljude koji ovih dana ne poštuju to pravilo, a oglasila se i megazvezda Taylor Swift sa istom porukom!

Taylor je odlučila juče da napiše Instagram Story na kom će apelovati da mladi ne žive kao što su živeli do sada jer situacija u svetu uopšte nije uobičajena i potrebne su posebne mere da bismo pobedili korona virus: “Ljudi, pratim vas onlajn i mnogo vas volim, zato moram da iznesem činjenicu da stvari morate da shvatate mnogo ozbiljnije. I dalje viđam mnogo okupljanja i žurki na društvenim mrežama – ovo je vreme da se otkažu planovi i da se stvarno izolujete koliko možete, nemojte da mislite da ako ne osećate simptome ne možete da prenesete nešto starijima i osetljivijima od vas. Sve ovo je strašno ali toliku žrtvu trenutno moramo da podnesemo” poručuje Taylor.

Kako prenosi Vulture, među zaraženima koronom je i vođa Universal Musica, 60-godišnji Lucian Grainge, koji je zapravo šef Taylorine aktuelne izdavačke kuće. On je trenutno u Los Anđelesu na lečenju.

Pročitajte još  Taylor Swift prodala svoju kuću na Beverli Hilsu za četiri miliona dolara, prodaje još jednu!

Neka vam ove vesti budu primer zašto je najbitnije da sada ostanete disciplinovani i slušate molbu stručnjaka da ostanete kod kuće. Da bismo sprečili širenje problema, moramo izbegavati okupljanja, i naročito izbegavamo ono što je Justin Bieber činio u petak, što možete gledati kao suprotno od onoga što treba činiti u ovom trenutku.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.