Taylor Swift upozorava: Izolujte se, ne shvatate situaciju ozbiljno

Zvezde su ovih dana, kao i ostatak sveta, pogođene vestima o korona virusu i trude se ne samo da sačuvaju sebe i svoje najdraže, već i da svoju platformu iskoriste da pozovu građane da se savesno ponašaju. Lady Gaga je recimo u subotu poručila da je najbezbednije u ovom trenutku ostati u karantinu, Ariana Grande osuđuje ljude koji ovih dana ne poštuju to pravilo, a oglasila se i megazvezda Taylor Swift sa istom porukom!

Taylor je odlučila juče da napiše Instagram Story na kom će apelovati da mladi ne žive kao što su živeli do sada jer situacija u svetu uopšte nije uobičajena i potrebne su posebne mere da bismo pobedili korona virus: “Ljudi, pratim vas onlajn i mnogo vas volim, zato moram da iznesem činjenicu da stvari morate da shvatate mnogo ozbiljnije. I dalje viđam mnogo okupljanja i žurki na društvenim mrežama – ovo je vreme da se otkažu planovi i da se stvarno izolujete koliko možete, nemojte da mislite da ako ne osećate simptome ne možete da prenesete nešto starijima i osetljivijima od vas. Sve ovo je strašno ali toliku žrtvu trenutno moramo da podnesemo” poručuje Taylor.

Kako prenosi Vulture, među zaraženima koronom je i vođa Universal Musica, 60-godišnji Lucian Grainge, koji je zapravo šef Taylorine aktuelne izdavačke kuće. On je trenutno u Los Anđelesu na lečenju.

Pročitajte još  Taylor Swift nije nimalo lepo predstavljena u novoj knjizi!

Neka vam ove vesti budu primer zašto je najbitnije da sada ostanete disciplinovani i slušate molbu stručnjaka da ostanete kod kuće. Da bismo sprečili širenje problema, moramo izbegavati okupljanja, i naročito izbegavamo ono što je Justin Bieber činio u petak, što možete gledati kao suprotno od onoga što treba činiti u ovom trenutku.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.