Justin Bieber ne kapira kako se treba štititi od korona virusa

Justin Bieber viđen je na ulicama Los Anđelesa u petak, a tamo se pojavio nosivši običnu hiruršku masku od koje baš i nema puno koristi kad je reč o zaštiti od korona virusa. Ipak, čak i da maska funkcioniše, on bi sve to poništio načinom na koji je kontaktirao sa jednim muškarcem.

Obične hirurške pre su opasnost nego zaštita – prvo jer mnogi ne umeju ni da ih postave kako valja, a drugo jer mogu da funkcionišu svega par sati pre nego što se navlaže. Kao i u svim zemljama, i u našim se one veoma teško pronalaze, a onda bi svi da ih kupe tonu, upravo jer služe samo za jednokratnu upotrebu. Kako piše Daily Mail, Biebs je tako pozirao paparacima dok se fotkao sa jednim čovekom, a onda je prekršio pravila pa se sa njim rukovao, a onda i izgrlio, kao da su rod najrođeniji. Ako se pitate kako se korona najlakše prenosi, ne računajući to da vam neko baš kašlje i kija u lice, ovo je školski primer!

Čak i ako osoba sa kojom se pozdravljao izgleda zdravo, to ne znači da je to zaista tako, već je moguće samo da bolest nije počela da deluje. Inače, Biebs je bio napolju jer nastavlja sa priprema za svoju “Changes” turneju koja je već ispomerena i smanjena zbog slabije prodaje karata. I sadašnji datumi vrlo lako mogu biti dodatno izmenjeni, ali on ipak želi da bude spreman.

Pročitajte još  Justin Bieber u poruci Belieberima: Vidim da želite novu muziku, album stiže što je pre moguće!

U međuvremenu, mere borbe protiv korone se pooštravaju, i u svim državama uvode se sve strožije mere koje su u Kini dale dobre rezultate. Kad je reč o Srbiji, danas će biti donesena odluka o tome da li se uvodi vanredno stanje, što bi moglo da stopira gotovo sve aktivnosti i primora ljude da bez preke potrebe ne izlaze napolje, a sve kako bi se bolest suzbila u korenu.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.