Taylor Swift se vratila u studio, da li snima sa Miley i Lady Gagom?

Pomalo iznenađujuće, Taylor Swift je u četvrtak ujutru po našem vremenu viđena u jednom muzičkom studiju u Njujorku, a odmah su se pojavile interesantne glasine da ona snima pesmu sa Miley Cyrus i Lady Gagom!

Ako se pitate otkud ovakva priča, i Lady Gaga i Miley Cyrus su nedavno bile na istoj lokaciji! S obzirom da je u tom gradu ali i celokupnoj Americi na raspolaganju ogroman broj studija, mnogi ne veruju da je ovo samo slučajnost!

Lady Gaga i Taylor Swift su dugo u odličnim odnosima, mada je dugo nepoznanica da li su Taylor Swift i Miley Cyrus u kontaktu. Pre deset godina njih dve u duetu otpevale pesmu “Fifteen” na dodeli Gremi nagrada 2009. ali od tad je njihovo prijateljstvo samo venulo, pogotovu nakon što je Miley “podivljala” posle odlaska sa Disneya.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Little Mix otvoreno: Taylor Swift nam je ogromna inspiracija! (video)

One thought on “Taylor Swift se vratila u studio, da li snima sa Miley i Lady Gagom?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.