I Justin Bieber apeluje: Ostanite kod kuće, ovo je bitka za sve nas!

Justin Bieber je u petak dao primer kako ne treba postupati u vreme korona virusa, kada se sa muškarcem na ulici rukovao i izgrlio, što je zapravo najlakši način da virus cirkuliše. Ipak, pevač ispravlja svoju grešku i na Instagramu je poput ostalih zvezda apelovao da se ostane kod kuće i da se preduzmu potrebne mere.

Jus je sinoć uz video i sliku sa korisnim linkovima napisao koliko je važno pričuvati se u ovom trenutku i postupati odgovorno: “Pobedimo virus. Možda ga imate a ni ne znate, možda ga nemate, ali ne prenosite bolest, ostanite kod kuće koliko god možete. Ne idite u barove, restorane, klubove, budite na određenoj razdaljini s ljudima i perite ruke redovno. Izolujte se ako osećate simptome, trenutno je vreme da se povezujemo onlajn a ne uživo. Volim vas ljudi, ali ako volite svoje roditelje i babe i dede, ili bilo kog prijatelja koji bi mogao biti povređen, molim vas da se čuvate. Hvala” poručuje Justin.

Jus je u petak nosio hiruršku masku, ali je par sati kasnije izašao sa suprugom Hailey na ulice Los Anđelesa, gde su se fotkali ispred natpisa “super fresh, super clean”. Ako nije neophodno, nemojte izlaziti i praviti gužvu na ulicama i u gradskom prevozu, ne samo zbog sebe, već prvenstveno zbog starijih ili bilo koga ko bi mogao biti ugrožen. Čuvajmo se!

Pročitajte još  Justin Bieber: Nikad nisam voleo moju pesmu "Beauty and a Beat"!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “I Justin Bieber apeluje: Ostanite kod kuće, ovo je bitka za sve nas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.