Svakako je sada bezbedna: Čovek koji je uhodio Taylor Swift uslovno oslobođen zatvora, ali ne sme da joj prilazi!

2016. godine Taylor Swift i njena porodica imali su problema sa čovekom koji im je pretio, ali sada je potvrđeno da više ne sme ni da im se obrati!

Čovek po imenu Frank Andrew Hoover u ponedeljak je osuđen zbog slanja pretećih e-mailova Taylor Swift i njenom ocu Scottu Swiftu, a uslovna kazna od 10 godina podrazumeva da će biti na slobodi, ali pod uslovom da nikako ne prilazi Taylor i da preda vatreno oružje i posećuje psihološka testiranja i ne koristi droge, što će se sve striktno nadgledati naročito prve godine kazne.

Taylor ovih dana definitivno nema problema sa ovakvim ljudima i nije u strahu – izazovi je tek čekaju jer 8. maja napokon kreće na svoju grandioznu „Reputation“ turneju, a juče je na Instagramu emotivno ovekovečila svoj povratak kantri korenima makar na jedan dan, kada se vratila u Bluebird Cafe u Nešvilu gde je pevala sa svega 14 godina.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Biće tužbe: Gola Taylor Swift u Kanyeovom videu!

2 thoughts on “Svakako je sada bezbedna: Čovek koji je uhodio Taylor Swift uslovno oslobođen zatvora, ali ne sme da joj prilazi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.