Svakako je sada bezbedna: Čovek koji je uhodio Taylor Swift uslovno oslobođen zatvora, ali ne sme da joj prilazi!

2016. godine Taylor Swift i njena porodica imali su problema sa čovekom koji im je pretio, ali sada je potvrđeno da više ne sme ni da im se obrati!

Čovek po imenu Frank Andrew Hoover u ponedeljak je osuđen zbog slanja pretećih e-mailova Taylor Swift i njenom ocu Scottu Swiftu, a uslovna kazna od 10 godina podrazumeva da će biti na slobodi, ali pod uslovom da nikako ne prilazi Taylor i da preda vatreno oružje i posećuje psihološka testiranja i ne koristi droge, što će se sve striktno nadgledati naročito prve godine kazne.

Taylor ovih dana definitivno nema problema sa ovakvim ljudima i nije u strahu – izazovi je tek čekaju jer 8. maja napokon kreće na svoju grandioznu „Reputation“ turneju, a juče je na Instagramu emotivno ovekovečila svoj povratak kantri korenima makar na jedan dan, kada se vratila u Bluebird Cafe u Nešvilu gde je pevala sa svega 14 godina.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Little Mix: Taylor Swift ne želi da se raspadnemo!

2 thoughts on “Svakako je sada bezbedna: Čovek koji je uhodio Taylor Swift uslovno oslobođen zatvora, ali ne sme da joj prilazi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.