Taylor Swift spremna da zapali MTV VMAs svojim nastupom!

Taylor Swift ove godine će nas počastiti nastupom na MTV VMAs dodeli nagrada, izvodeći neku od pesama sa njenog albuma “Lover”. Sa svojih 10 nominacija, nije ni čudo što će baš Tay nastupati na ovoj dodeli, na kojoj je imati nastup prava čast.

Poslednji put na VMAs Taylor je nastupala sa pesmom “Bad Blood”, davne 2015. godine, zajedno sa svojim squadom iz spota. Ove godine Taylor je nominovana za Video of the year, Song of the year i Best Pop Video za pesme “ME!” i “You Need to Calm Down”. Najviše nominacija ima Ariana Grande.

Možete glasati na skoro svim socijalnim mrežama, kao i na sajtu vma.mtv.com i Alexa uređajima, a glasanje traje do 15. avgusta. Više detalja o glasanju možete videti na sajtu mtv-a.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Surovo: Demi se slikala sa Hailey a Tay, Sel, Gigi, Karlie i društvo prestali da je prate na Instagramu!?

One thought on “Taylor Swift spremna da zapali MTV VMAs svojim nastupom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.