Nije bila na MTV VMA, ali se o njoj pričalo: Gde je i šta radi Taylor Swift i zašto nije dobila nijednu nagradu?Taylor Swift sada retko odlazi na dodele nagrada, ali MTV VMA je volela, i baš na ovoj dodeli je prošle godine debitovao njen početak nove ere, spot „Look What You Made Me Do“.

Iako je prošle godine baš VMA odabrala za premijeru svoje senzacije, MTV joj nije baš uzvratio zahvalnost, pa je Tay ostala bez nominacija za dominantne kategorije poput one za video godine, i sve što je dobila su tri manje bitne kategorije u kojima nije trijumfovala. Sve ovo verovatno je razlog zašto je Tay preskočila ovogodišnji VMA, ali to ne znači da megazvezdu niko nije spomenuo!

Tračevi su krenuli kada se na dodeli pojavila Karlie Kloss, pa se ponovo priča da se ove dve nekadašnje najbolje drugarice najverovatnije izbegavaju. Osim toga, Camila Cabello proglašena je za ubedljivo najveseliju devojku u publici, jer je neprestano plesala iz prvog reda, kao što bi to nekada Tay radila, kako se mediji prisećaju, a Billboard je za Taylor pitao i Hayley Kiyoko koja je sa njom nedavno nastupala. „Bile smo na probi i ona me je pitala da li mi je ovo prvi put da nastupam na stadionu. Rekla sam da jeste, i upitala je: ’Da li si svesna koliko si megazvezda’? A ona je stvarno prepametna i bila je tako divna prema meni“ pohvalila je Hayley. Pa, čini se da je Tay zapažena i kad nije tu!

Pročitajte još  Taylor Swift: Nisam se bavila politikom da bih zaštitila sebe

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

5 thoughts on “Nije bila na MTV VMA, ali se o njoj pričalo: Gde je i šta radi Taylor Swift i zašto nije dobila nijednu nagradu?

  1. Mislim da je baš bezbeze što nije dobila nijednu nominaciju, ipak je megazijezda sa fantastičnim glasom.
    Što se tiče Karlie, mislim da je prije razlog što nije došla zato što nije imala ni nominaciju, ni nastup. A ne njeno prekinuto prijateljstvo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.