Veliko iznenađenje na kraju novog BTS filma, ne izlazite iz sale prerano!

Svako ko gleda Marvelove superherojske filmove zna i za pravilo da nakon što se film završi i krene špica, to ipak nije kraj, jer nakon toga usledi nekad i više od jedne dodatne scene. Isti slučaj važi i za novi BTS film “Bring the Soul: The Movie”, pa ukoliko ga gledate u našim bioskopima ovih dana, imajte to u vidu!

Neki od fanova koji su bili na filmu prethodne večeri tako tvituju, “Ne mogu dovoljno da vam preporučim da gledate film, ali posebno onaj deo posle završne špice. Sigurna sam da će biti sledećeg filma, jer je ceo bioskop vrištao!” ili “Ima ekstra scena posle špice, zbog kojih ćete još plakati.” A šta je na kraju? Mislimo da ne bi bilo fer da kvarimo zadovoljstvo onima koji će ga videti danas i narednih dana!

Iako je prikazivanje tek počelo, ovaj film već ruši rekorde, pošto se prikazuje u čak 110 zemalja istovremeno! Kako će se on prikazivati od 7. do 11. avgusta, to je više nego dovoljno vremena da padne i rekord zarade, koji takođe drži BTS!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Shawn Mendes potvrdio: Definitivno snimam pesmu sa BTS!

3 thoughts on “Veliko iznenađenje na kraju novog BTS filma, ne izlazite iz sale prerano!

  1. Žao mi je što ga nema u Banjaluci jer sam od prijateljica čula da je fenomenalan i da je bio vrijedan gledanja. Htjela sam ga vidjeti, ali eto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.