Dominacija Ariane Grande, Due Lipe i Charli XCX: Pogledajte sve nominacije za VO5 NME Awards!

U mnoštvu nominacija za VO5 NME Awards, ove godine ističu se Ariana, Charli XCX, Taylor Swift i Lorde zajedno sa Duom Lipom koja je u svemu ovome nova ali odlično joj ide!

Nakon dominacije na BRIT Awards nominacijama, Dua je i ovde dobila priliku da se bori u najvažnijim kategorijama, i to najviše zahvaljujući svom hitu „New Rules“ koji se uz Lorde i Charli XCX bori za pesmu godine, ali i za najbolji spot, gde je jaka konkurencija jer se tu nalazi i Taylor Swift sa „Look What You Made Me Do“! Ipak, najveći pobednik nominacija je Ariana Grande koja je nominovana za glavnog heroja 2017. godine i to zbog tragedije u Mančesteru, a njen humanitarni koncert „One Love Manchester“ može biti izabran za muzički momenat godine!

U borbi za britanskog izvođača godine ponovo se suprotstavljaju Dua Lipa i Charli XCX, ovoga puta u društvu Eda Sheerana, a za internacionalnog izvođača u borbi su Taylor Swift, Lana Del Rey, Kendrick Lamar i Lorde čiji album „Melodrama“ ima nominaciju i za album godine! Pogledajte sve nominacije i napominjemo vam da možete i glasati za svog favorita na ovom linku!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Hoćete li dokaze da je Harry posvetio "Perfect" Taylor Swift?

2 thoughts on “Dominacija Ariane Grande, Due Lipe i Charli XCX: Pogledajte sve nominacije za VO5 NME Awards!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.