Sve je roze: Zavirite u kancelariju Kylie Jenner! (video)

Kardashian-Jenner familija živi u raskošnim vilama, vozi luksuzne automobile i nosi najprestižnije marke odeće i obuće, a zahvaljujući porodičnoj istoriji i svom kozmetičkom brendu, Kylie Jenner je stvorila ogromnu imperiju Kylie Cosmetics kojoj stalno dodaje nove proizvode koji naprosto osvajaju publiku, međutim, kako zapravo izgleda mesto na kome sve te ideje i proizvodi nastaju?

Kylie je odlučila da nas provede kroz kancelarije svoje firme Kylie Cosmetics, a prvo što ćete zapaziti u vlogu dugom čitavih 16 minuta jeste mnogo roze nijansi koje krase prostorije u kojima ‘nastaje magija’! “Ovaj prostor je bio ništa dok nismo napravili ovo,” započela je Kylie, objašnjavajući da je to sve pre bio otvoren prostor koji su pregradili i napravili kancelarije, sale za sastanke, snimanja i ostalo. Kylie ne krije da je insistirala da svuda budu roze nijanse, kao i da čitavoj porodici znači taj prostor.

Kylie drži i neke od značajnih naslovnica prestižnih časopisa u jednoj od prostorija, a svoje mesto su našle i one od drugih članova – naslovnica Kim Kardashian za Vogue ili zajednička naslovna strana Kendall Jenner sa Carom Delevingne. Kylie ističe i da dosta olakšava posao što joj se sve nalazi na jednom mestu – kancelarija, sala za sastanke, studio za fotografisanja, YouTube studio, zelena soba, teretana, salon za goste i slično. “Stvarno nikada ne moram da napuštam svoju kancelariju,” zaključila je Kylie. Pogledajte ovaj zanimljiv vlog!

Pročitajte još  Bez srama: Kylie Jenner ponovo uhvaćena u fotošopovanju!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.