Nadajmo se da će ljubav opstati: Kylie Jenner uradila Travisu Scottu trajnu tetovažu!

Tetovaže momaka i verenika skoro nikad nisu dobra ideja jer nikad ne znate da li ćete tu osobu voleti zauvek, ali Kylie Jenner očigledno jako veruje da će njena ljubav sa ocem njenog deteta biti večna, i zato je odlučila da njihovu ljubav tetovira trajno i sebi i Travisu, iako je verovatno i sama svesna da su mnoge njene kolege imale probleme sa takvim tetovažama nakon raskida.

Naime, Travis Scott je od Kylie za svoj rođendan dobio Lamborgini, tortu u obliku Nike patike i ogromnu rođendansku žurku, ali osim toga najposebniji poklon su tetovaže koje su njih dvoje zajedno uradili! Tetovaže je uradio JonBoy, jedan od najpopularnijih tatu umetnika među slavnima (uključujući i Kendall Jenner i Hailey Bieber), pa se on na Instagramu pohvalio kako radi sa Kylie i Travisom, ali se u videu ne vidi konkretno šta je par odlučio da tetovira!

Međutim, vrlo je verovatno da je JonBoy otkrio značenje novih tetovaža u opisu videa, jer u opisu stoji: „TS – srce – KJ“ a to su upravo Travisovi i Kylieini inicijali! Kylie u videu deluje kao da se trudi da Travisu uradi tetovažu najbolje što može i da on izdržava bol – nadajmo se onda da će njihova ljubav stvarno opstati i da neće proći kao Ariana Grande i Pete Davidson, ili Zayn Malik koji je na grudi tetovirao oči svoje bivše devojke Gigi Hadid.

View this post on Instagram

T.S.🖤K.J.

A post shared by c/s ∴jon✞boy∴ p/v (@jonboytattoo) on

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Košta 12 miliona dolara: Kylie Jenner kupila i treću kuću, pogledajte kako izgleda!

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Nadajmo se da će ljubav opstati: Kylie Jenner uradila Travisu Scottu trajnu tetovažu!

  1. Ljubav treba nositi u srcu a ne na ruci …
    bar je tako nekad bilo…
    kasno sam rodjena za ovaj svet očito

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.