Stvorila imperiju: Kylie Jenner je zvanično peta najbogatija Amerikanka 2018. godine!

Nije mala stvar biti na Forbesovoj listi najbogatijih američkih zvezda, a ovo priznanje još je veće kada se uzme u obzir da je Kylie Jenner zauzela čak peto mesto, zaradivši neverovatnih 900 miliona dolara za samo 21 godinu života, što je čini jednom od najmlađih zvezda koja je ovako nešto postigla!

Neverovatno je koliko ceo svet obožava sve što rade Kardashian-Jenneri, a ponajviše Kylie Jenner, koja je svoju beauty imperiju Kylie Cosmetics osnovala pre dve godine, a za to vreme ona je donela Kylie neverovatnih 630 miliona dolara! Sudeći po analizi Forbesa, Kylie Cosmetics je trenutno toliko popularan brend da se apsolutno svaka stvar koju objavi proda za svega nekoliko minuta.

Kylie je na putu da postane najmlađa milijarderka koja je sama stvorila bogatstvo, ali ne treba zaboraviti iz koje porodice ova zvezda potiče i koliko joj je to pomoglo da dobije slavu. Sa njom se na listi najbogatijih nalazi i Jay-Z na petom mestu, pa njih dvoje dele isto mesto sa bogatstvom vrednim 900 miliona – pogledajte i čitavu listu!

1. George Lucas

$5.4 billion

2. Steven Spielberg

$3.7 billion

3. Oprah Winfrey

$2.8 billion

4. Michael Jordan

$1.7 billion

5. (tie) Kylie Jenner

$900 million

5. (tie) Jay-Z

$900 million

7. David Copperfield

Pročitajte još  Kylie Jenner priznala krađu, platila kaznu!

$875 million

8. Diddy

$825 million

9. (tie) Tiger Woods

$800 million

9. (tie) James Patterson

$800 million

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.