Pogledajte veliki intervju Famoze sa Marcusom i Martinusom!

Kao što sigurno znate, Famoza je jedan od retkih medija koji je bio u prilici da razgovara sa Marcusom i Martinusom prilikom njihovog boravka u Beogradu a verujemo da će vam se dopasti intervju u koji smo uključili vas!

Naša Jelena Kosara postavila je niz pitanja momcima a verujemo da ćete biti jako zadovoljni kad vidite šta smo sve smislili! Uz to, moramo dodati da su momci zaista bili sjajni baš kao i njihov kompletan tim koji nam je dozvolio čak i da probijemo predviđeni termin.

Da ne dužimo previše, uživajte u videu! Jedina napomena je da uključite titl (CC) kako biste imali prevod sa engleskog na naš jezik. Delovi koje Jelena priča na srpskom su prevedeni na engleski tako da je ovo video koji možete podeliti i sa MMerima iz čitavog sveta! Mi ćemo ga svakako proslediti momcima i njihovom timu. Da li vam sve ovo dopada?

Autor: Famoza.net
Foto: Famoza

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Famoza music chart #174 - Glasajte za sve pesme koje volite!

6 thoughts on “Pogledajte veliki intervju Famoze sa Marcusom i Martinusom!

  1. Famozo hvala vam sto ste svim MMerima omogucili priliku da cujemo sta M&M misle o nama. Intervju je odlican,kako slatko M&M pricaju srpski vidi se da se jako trude❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.